Kiss Time Out

Un nou trailer viral ne arată cât de spectaculos va fi noul serial Game of Thrones: „House of the Dragon”

În mai puțin de o zi, noul trailer a fost urmărit de peste 4,2 milioane de oameni.

Unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului este la o lună distanță de premieră. Prequel-ul pentru „Game of Thrones”, „House of the Dragon” va avea premiera pe 21 august pe HBO, iar acum avem cel de-al doilea trailer care ne arată cât de spectaculoasă va fi această producție.

Acțiunea din serial va avea loc în urmă cu 200 de ani față de evenimentele din GOT. Noul serial se bazează pe cartea „Fire & Blood” a lui George R.R. Martin, iar din distribuție fac parte actorii Paddy Considine în rolul lui Regelui Viserys / Targaryen, Olivia Cooke în rolul Alicent Hightower, Emma D’Arcy în rolul prințesei Rhaenyra Targaryen și Matt Smith în rolul prințului Daemon Targaryen.

Primul trailer a apărut în online în luna mai, când le-a arătat-o fanilor pe Rhaenyra Targaryen (Milly Alcock), moștenitoarea regelui Viserys (Considine). Cu toate acestea în noul trailer vedem cum Rhaenys (Best) o avertizează pe o mai tânără Rhaenyra că „bărbații ar prefera să treacă regatul prin foc decât să vadă o femeie pe Iron Throne”, ceea ce de fapt se va și întâmpla. 

Primul sezon va avea 10 episoade, iar primul va avea premiera pe HBO și HBO Man pe 21 august. Iată trailerul care-ți arată cât de spectaculos va fi acest nou serial: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.