Cool Stuff

Margot Robbie a devenit cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, datorită rolului din „Barbie”

Margot Robbie a interpretat cea mai celebră păpușă din lume și a cunoscut succesul

Actrița a câștigat 12.5 milioane de dolari pentru rolul din filmul „Barbie” și a devenit cea mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Suma a fost dezvăluită în cadrul unui top făcut de cei de la Variety, cu cele mai mari 26 de salarii primite de actori - Robbie s-a poziționat pe locul 16, într-o listă dominată de bărbați.


Ryan Gosling, partenerul de film al lui Margot din „Barbie”, a primit același salariu ca actrița, la fel cum a primit și Steve Carrell pentru rolul din animația „Minions: The Rise of Gru.”

Din cei 26 de actori listați doar 5 sunt femei - Millie Bobby Brown se apropia cel mai mult de suma primită de Robbie; tânăra de 18 ani a primit 10 milioane de dolari pentru rolul din „Enola Homes 2.” Brown este urmată de Emily Blunt, Jamie Lee Curtis și Anya-Taylor Joy.


Oricum ar fi, niciunul dintre numele de mai sus nu a ajuns la suma câștigată de Tom Cruise pentru rolul din „Top Gun: Maverick” - 100 de milioane de dolari. 

„Barbie” va avea premiera în vara anului următor, iar așteptările noastre sunt mari, mai ales la banii care au fost investiți în producție.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.