Cool Stuff

Cum arată cel mai scump film Netflix, „The Gray Man”, în cifre

„The Gray Man” este pe locul 1 în trending pe Netflix România.

Știm deja că „The Gray Man” este cel mai scump film din istoria Netflix, cu un buget de peste 200 de milioane de dolari, iar acest lucru se vede cel puțin în scenele spectaculoase de acțiune. 

De asemenea, în cele 3 zile de la lansare, el a urcat pe poziția 1 în trending în toate țările în care operează Netflix. 

Așadar, iată și alte lucruri interesante, în cifre, despre „The Gray Man”, filmul care deja promite să spargă niște recorduri de audiență pe Netflix.   

  • În condițiile în care acțiunea a presupus călătorii pe tot globul, filmările au avut, de asemenea, o amploare internațională și s-au desfășurat în peste ȘAPTE locații, printre care Los Angeles, Franța, Cehia, Thailanda, Croația, Austria și Azerbaidjan.


  • Acest univers a prins viață datorită unei echipe internaționale de peste O MIE de oameni.

 

  • Scenograful Dennis Gassner a construit DOUĂZECI ȘI UNU de platouri în fostul hangar de producție de peste 110.000 de metri pătrați al companiei Boeing din Long Beach.


  • În Franța, producția a ocupat complet istoricul Chateau de Chantilly, un castel adevărat și o importantă atracție turistică din această țară. Pe domeniul respectiv, cu o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, se află un lac artificial și un muzeu de artă. Filmările s-au desfășurat noaptea, când totul era închis pentru vizitatori.


  • O importantă piață aflată într-o zonă cu trafic intens din Orașul Vechi din Praga a fost închisă timp de ZECE zile pentru filmări.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.