Kiss Music News

Vama reprogramează concertul de la Arenele Romane de pe 29 iulie, în noiembrie, la Sala Polivalentă: „E mai bine să reprogramăm, decât să anulăm”

Mai avem nevoie de puțină răbdare până să vedem Vama live la București.

Trupa Vama a reprogramat concertul din 29 iulie, de la Arenele Romane, pentru noiembrie, la Sala Polivalentă. Programul extrem de încărcat al solistului Tudor Chirilā, cu turneul piesei „Visul American”, filmări la „Vocea României” și multe alte proiecte, l-au adus în situația de a intra în pauză vocală și recuperare. 

Formația (compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas) pregătea cel mai mare concert al său din vara asta, dar neprevăzutul a intrat în ecuație, așa că planurile au fost schimbate; noua dată va fi anunțată în curând. 


„Nu e deloc ușor pentru mine să anunț că reprogramăm și concertul din 29 iulie de la Arenele Romane. Dar e mai bine să reprogramăm decât să anulăm. Așa că anunțăm mutarea concertului din 29 iulie în luna noiembrie la Sala Polivalentă.
Ziua exactă o vom anunța cât mai curând. Recuperarea mea vocală nu a decurs conform aștepărilor. Pentru o revenire vocală completă e nevoie de măsuri și resurse medicale suplimentare.
De aceea, până la finalul lui septembrie voi putea susține doar câteva concerte cu o durată redusă și un playlist selectat în funcție de capacitățile mele actuale. Vom încerca să facem unul sau două concerte, apoi voi estima ce pot face în continuare până la recuperarea totală”, a declarat Tudor Chirilă.

PS: Dacă ți-e dor totuși să-i auzi cântând, Vama a făcut public concertul de la Arene de anul trecut.

Hai să cântăm alături de ei acum și să facem același lucru și în noiembrie, live. Recuperare ușoară, Tudor!


Concertul Vama este organizat de Media Group Services International. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată. Fanii care nu pot veni la evenimentul din noiembrie sunt rugați să folosească www.iabilet.ro/retur pentru a-și recupera contravaloarea biletelor plătite.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.