Cool Stuff

Funkiss 26 iulie | Trei ceasuri rele și unul fals

Bacșișul de 3.000 de euro și banana de trei kilograme, fix în ziua cu trei ceasuri rele.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ


1745 - În Anglia a avut loc prima partidă feminină de cricket consemnată vreodată. Jucătoarele au fost probabil vrăjite de atracția activității de a da cu bâta-n mingi.

1775  - S-au pus bazele instituției care urma să devină Serviciul Poștal al Statelor Unite ale Americii. Erau vremuri grele pentru Serviciul Poștal, în care angajații erau forțați să joace Solitaire cu cărți reale.

1803 - În sudul Londrei s-a dat în folosință prima cale ferată pentru uz public. Vagoanele erau trase de cai, spre deosebire de azi, când sunt împinse de oameni. 


1822 - A început bătălia de la Dervenakia, o bătălie importantă în războiul prin care Grecia și-a câștigat independența de Imperiul Otoman. Grecii au învins turcii pentru că aveau prețuri imbatabile la all inclusive.

1847 - Liberia își declară Independența. Merită menționat că steagul Liberiei arată de parcă ar fi fost cândva un stat din Statele Unite, dar s-a certat și a fugit de acasă.

1943 - S-a născut Mick Jagger, cu o carieră atât de variată și stufoasă încât, în ciuda faptului că articolul apare online, nu am destulă cerneală în taste încât să expun aici nici măcar un sfert. La nașterea lui, probabil că părinții au întrebat „Mișcă?” iar doctorul a răspuns „Wow, și încă cum!”

1944 - Al Doilea Război Mondial - Armata Roșie intră în orașul Liov din Ucraina și îl eliberează de prezența nazistă. Acum, Moscova încearcă să convingă o lume întreagă că tot asta se întâmplă și cu invazia din 2022.

1964 - S-a născut Sandra Bullock, care are în comun cu actorul Keanu Reeves două filme și refuzul de a îmbătrâni în ultimii 20 de ani.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Diana Șosoacă: «Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine»." Încă discutăm cu avocații dacă declarația doamnei intră în definiția calomniei.

„Incident bizar în Napoli. Hoții au returnat un ceas după ce au realizat că este fals.” Hoții probabil au lăsat și recenzii mici. „Ceasul era fals, am dat retur pe loc! Nu mai fur niciodată de la omul ăsta! ★☆☆☆☆” 

„Poliția a descoperit o cultură de cannabis într-un apartament din Piatra Neamț.” Plantele erau sănătoase și productive. Nu știm sigur dacă el va fi închis sau va deveni consilier la Ministerul Agriculturii.

„Trump: «Am fost cea mai persecutată persoană din istoria Statelor Unite».” Declarația președintelui arată mai puțin cunoștințele de istorie și mai mult ce consideră el o persoană.

„Poliția de frontieră a descoperit o conductă de 300 de metri care transporta vodcă de contrabandă din Ucraina în Republica Moldova.” Lângă ea erau și o conductă de apă tonică, una de felii de lămâie și una de cuburi de gheață. Amestecați bine în shaker și beți. 

„Românii sunt campioni la darul de nuntă, peste Japonia și SUA.” 
Când cifrele vor ajunge în SUA și Japonia, cele două țări vor crește masiv importul de nași din România.

„Dunărea a scăzut cu șapte centimetri într-o singură zi, în Dolj.” Probabil din cauza unor pescari cu mâini cam reci.

„Un cuplu aflat în vacanță pe insula Borneo a cumpărat și mâncat o banană de trei kilograme.” Întrebarea importantă este dacă au cerut să le facă țanc.

„Aglomeraţie pe Autostrada A2, în special pe sensul către litoral. Poliția recomandă rute alternative.” Una dintre recomandări este probabil „Da’ mai mergeți și la munte, nu numai la mare!” 

„Staţiile de încărcare pentru maşinile electrice Galați nu funcţionează. Constructorul a aruncat cutiile în care au venit aceste dispozitive, iar în aceste cutii erau şi codurile de activare.” Oare asta s-a întâmplat acum 30 de ani și cu economia României?

„O chelneriță din Pennsylvania a primit un bacșiș de 3.000 de dolari la o notă de 13,25 de dolari.” Coincidența face ca nota și bacșișul să fie exact ce te-ai aștepta după o cină în Mamaia, doar că inversate.

„Vulcanul Sakurajima din Japonia a erupt, generând o alertă de cel mai înalt nivel.” Mai mulți turiști americani au pornit CĂTRE vulcan, crezând că asistă la un așa-zis „gender reveal party”.

😂 Un apicultor a primit o notă de plată de 40 de lei după ce una din albinele lui a căzut într-o ciorbă de perișoare de la o terasă din Constanța. „Nu putem să știm exact cât a consumat.” a declarat proprietarul restaurantului.

😂 Un studiu al Academiei Române arată că bărbații se gândesc la DEX o dată la trei minute.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Oamenii de știință aproximează că știm doar 25% dintre speciile de creaturi care trăiesc în Australia. Asta nu înseamnă că restul de 75% nu au fost întâlnite, doar că nimeni nu a apucat să povestească de ele.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Indiferent ce au în plan astăzi, Berbecii se vor lovi de mai multe obstacole: lipsa de chef, Netflix, somn și dorința să nu facă ce aveau în plan astăzi.

ALBASTRU - Tensiuni între Balanțe și partenerul de viață. Comunicarea este cheia, atât timp cât lacătul încă n-a ruginit complet.

ALBASTRU - Peștii vor plânge azi. Vor primi vești triste, vor vedea un film în care moare un câine sau vor toca mărunt o ceapă aurie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.