Cool Stuff

Loredana Groza mărturisește ce a făcut cu profitul din muzică: „Am investit aproape toți banii în pantofi”

Loredana Groza le răspunde curioșilor.

Artista celebră și controversată este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă și modul natural în care răspunde la întrebări. Într-un interviu acordat celor de la FANATIK, Lori a povestit ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat din muzică.

Cântăreața a mărturisit că nu a investit nici în imobiliare, nici în afaceri, ci în imaginea ei.


„Nu îmi număr nici albumele, nici cântecele, nici rochițele nu le număr sau pantofii. Am investit aproape toți banii în pantofi, chiar dacă e o vanitate să îți cumperi pantofi, în loc să îți cumperi hectare de teren sau, eu știu, vile la mare. Dar asta am făcut-o pentru că am investit în imaginea mea și în meseria mea, am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei. Respect foarte mult asta. Și nu pot să-i tratez, știu eu… să merg pe scenă cum mă duc la sală”, a declarat Loredana.


Artista se reinventează mereu și reușește să rămână fresh, motiv pentru care a fost onorată cu Premiul de Popularitate la Gala organizată de Revista Actualitatea Muzicală, la Opera Națională. Așa cum notează FANATIK, Lori, îmbrăcată într-o rochie înflorată, a povestit pe scenă despre cât de norocoasă se simte. 


„Am putut să vin din orășelul meu de la Onești, tot cu o fustă înflorată. Așa s-a nimerit, o rochiță, de fapt, și acum 36 de ani, Tavi îmi înmâna marele premiu la Festivalul de la Mamaia, ai avut gura aurită. Se pare că nu te-ai înșelat. Nu a fost o întâmplare. Iată-mă, după 36 de ani, câștigând acest premiu de popularitate care pentru mine este un lucru extraordinar”, a transmis ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.