Cool Stuff

Interviu cu Kamil, DJ-ul Kiss FM la Untold: „Partydul Kiss FM a fost principala motivație pentru a începe să mixez"

Camil Stănescu e câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Untold" și va mixa alături de Partydul Kiss FM joi, pe 4 august, chiar în deschiderea Festivalului Untold.


Hai să-l cunoaștem mai bine pe Camil, un tânăr DJ norocos. Dacă vrei să-l susții și să dansezi pe mixul lui, vino la Untold . El va mixa back 2 back cu Partydul Kiss FM joi, pe 4 august, pe Main Stage. Ne vedem acolo! 

1. Spune-ne în câteva cuvinte cine e Camil Stănescu și de când și cum a apărut pasiunea ta pentru DJ-ială.

Mă numesc Camil Stănescu (aka DJ KAMIL), sunt din Cluj Napoca, și de peste 10 ani pasiunea mea este muzica. Trăiesc muzică, respir muzică, iubesc muzica. Încă de când eram mic am simțit o pasiune pentru muzică, dar nu pentru cântat sau instrumente, ci pentru aparatură, cabluri, boxe, casetofoane și CD playere.

Toată pasiunea aceasta a început să prindă contur prin 2010, când am descoperit și am început să admir arta mixatului. M-am pus pe învățat, exersat și am realizat în scurt timp că nu este doar o pasiune, ci un mod de viață, pe care încă de pe atunci știam că îl voi urma.


2. De cât timp ne asculți și cât de mult ți-ai dorit să interacționezi cu Party-ul Kiss FM?

Ascult Kiss FM probabil de la înființare, la fel și Partydul. Pot spune că Partydul Kiss FM a fost principala motivație pentru a începe să mixez, încă de pe vremea când eram doar un puști care visa să mixeze în cluburi, să se plimbe prin țară și să ducă o adevărată viață de artist. Am fost onorat să îi întâlnesc pe OLiX și pe Dan pentru prima dată acum vreo 4 ani, când le-am făcut un warmup.

3. Cum ai primit vestea șansei de a mixa pe scena Untold?

Am primit vestea azi dimineață, când eram la birou (Da, DJ-ii merg și la birou, după ce am fost lovit de pandemie, am ales să îmi iau și un job „normal", de backup). Este greu de spus în cuvinte câte emoții am avut și cât de greu mi-am găsit cuvintele, deoarece de mult timp îmi doresc să îi fac mandri de mine pe cei din jurul meu și pe cei care m-au susținut mereu!

4.  Pe cine admiri cel mai mult din lumea muzicii electronice? 

Este dificil să aleg unul sau câteva nume, deoarece admir, respect și apreciez majoritatea artiștilor și DJ-ilor, atât din România, cât și pe plan mondial. Dacă ar fi să spun un nume fără să stau prea mult pe gânduri, probabil răspunsul ar fi Tujamo.

5. Un mesaj pentru toți cei care vor să se apuce de muzică, de acest tip de muzică, și nu au curaj.

După mine, curajul nu este neapărat necesar, spun asta deoarece și eu sunt o persoană destul de timidă și emotivă (cel puțin când nu sunt la pupitru). Ce este important este pasiunea, perseverența și răbdarea. Din punct de vedere tehnic, orice DJ începător are acum totul la un click distanță, dar asta nu este suficient pentru a ajunge un DJ de succes, și mai ales nu peste noapte. Așadar, sfatul meu pentru DJ-ii la început de drum este să își creeze un scop din această pasiune, să muncească zi de zi la asta și să aibă puterea și determinarea să creadă că niciun vis nu este imposibil de realizat. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.