Cool Stuff

KIMARO 2022 - Sărbătoarea muzicii românești îi aduce pe Delia, Antonia, Spike și Voltaj pe scena Kiss Energy

KIMARO 2022 este al treilea festival organizat de către radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă evenimentul KIMARO 2022 - Sărbătoarea muzicii românești.

Între 12 și 14 august, festivalul KIMARO dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța (în Parcarea Plajei Modern), în trei seri de neuitat, cu unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, care vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile! 


Seara Kiss Energy va avea loc sâmbătă, 13 august, când pe scenă vor urca artiști români ale căror concerte sunt întotdeauna spectaculoase și pline de energie: Spike, Antonia, Delia și Voltaj

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets, al cărei line-up va fi un îmbietor și compus din: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plajei Modern din Constanța. 

KIMARO este al treilea festival organizat de către radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de fanii muzicii românești. 

Vezi cum a fost anul trecut la KIMARO, în seara Kiss Energy: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.