Cool Stuff

KIMARO 2022 - 5 concerte Voltaj cu adevărat deosebite

De-a lungul anilor, Voltaj ne-a surprins cu unele dintre spectaculoase concerte, fie că a fost vorba despre locații inedite sau de o punere în scenă complexă. Acum, abia așteptăm să-i vedem live din nou, la KIMARO 2022, în seara Kiss Energy.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă evenimentul KIMARO 2022 - Sărbătoarea muzicii românești.

Între 12 și 14 august, festivalul KIMARO dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța (în Parcarea Plajei Modern), în trei seri de neuitat, cu unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, care vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile! Seara Kiss Energy va avea loc sâmbătă, 13 august, când pe scenă vor urca artiști români ale căror concerte sunt întotdeauna spectaculoase și pline de energie: Spike, Antonia, Delia și Voltaj.


Pentru că de-a lungul anilor trupa Voltaj a avut o mulțime de concerte prin care și-au surprins fanii, suntem siguri că și la Kimaro lucrurile vor sta la fel, iar momentul lor live va fi unul cu adevărat deosebit. 

În așteptarea urcării lor pe scena Kiss Energy, îți reamintim de 5 dintre concertele Voltaj cu adevărat deosebite.

Trupa Voltaj a dat reSTART la energie, cu un super concert live pe acoperișul Kiss FM (2020)

După o lungă perioadă de stat în casă din cauza pandemiei, Voltaj a susținut primul concert LIVE după izolare și a făcut-o direct de pe acoperișul radioului Kiss Fm. 

Concertul lor a fost difuzat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, și a putut fi urmărit pe Kiss TV, Magic TV și Rock TV, pe paginile de Facebook ale celor trei radiouri + pe canalele de YouTube.

Iată cum a decurs totul:


Trupa Voltaj a susținut un moment emoționant pe scena ONE! Festival, în memoria Alexandrei Măceșanu (2019)

Pe lângă energia care a cuprins scena de la One! Festival, ediția din 2019 a fost marcată și de un moment emoționat, în timpul concertului Voltaj. Călin Goia, solistul formației, li s-a adresat celor prezenți și a susținut un discurs în memoria Alexandrei Măceșanu, chiar înainte de a interpreta piesa  „De la capăt”.

„Să știți că suntem obligați să devenim un pic mai serioși, ceea ce nu ne în fire, dar nu avem ce face, pentru că și noi suntem cu pata pe tine sau, mai precis, cu pata pe cineva vinovat direct sau vinovat indirect, mai ales în postura noastră de părinți”, a spus Călin Goia. 


Voltaj - megashow la Sala Polivalentă în 2016

Voltaj a încheiat turneul național „Voltaj X Tour” cu un spectacol de zile mari. După ce au călătorit prin 15 orașe, promovând ultimul lor album, „X”, băieții au pus punct turneului la București, pe 20 octombrie, la Sala Polivalentă, unde au oferi fanilor un concert plin de emoție, energie și efecte speciale.

Iată cum a fost show-ul lor de neuitat din urmă cu 6 ani:


Voltaj, super-concert in aeroportul Otopeni (2014)

Voltaj a făcut istorie de 1 Decembrie, 2014, fiind prima trupă care a susținut un concert în Aeroportul Henri Coandă din Otopeni! Dar de ce tocmai acolo? Pentru că, spun ei, aeroportul „este o punte între cei rămași acasă și cei plecați peste graniță”.

„Vrem să mulțumim Kiss FM pentru tot sprijinul și pentru implicarea în campania noastră. Am lansat site-ul www.delacapat.ro, unde propunem niște soluții concrete de a-i ajuta pe copiii și tinerii din România aflați în dificultate. Ne bucurăm să vedem că empatia românilor noștri dragi este foarte mare și că s-au implicat”, ne-a declarat Călin Goia după ce Voltaj a transformat incinta aeroportului într-o adevărată sală de concerte în care pasagerii s-au transformat pentru câteva minute în spectatori fericiți.

Recitalul Voltaj din Aeroportul Otopeni a fost transmis live pe facebook.com/kissfmromania.


Voltaj, super concert la Polivalentă într-un ring de box (2014)

De Ziua Internațională a Fericirii și în prima zi oficială de primăvară, băieții de la Voltaj au făcut din nou un mega show și de această dată powered by Kiss FM.

Mai mult, scena pe care au cântat a fost un ring pentru „meciul de box” care a dat numele concertului. Ringul a fost amplasat chiar în mijlocul sălii cu ajutorul motoarelor inteligente, ale căror utilitate le-am înțeles clar la fața locului, ele au făcut posibilă o adresare către public la 360°.

Lasere, lumini, confetti, oglinzi, discoball, artificii, drone, GoPros, Segway, tablete. Da, show-ul a fost complet din punct de vedere tehnic. Echipa minunata, pregătire ca la carte. 


Meci de Box la Polivalentă a avut mai multe reprize: Asta-i viața, 3d, Albinutza, Da vina pe, Hai sus, Iarna, Mai sus de locul 2 (msd2), Patapetine, Scrisoare, Ultima secunda, Meci de box. A existat și o repriză de prelungiri sau o repriza bonus în care a intrat în ring hitul pe care șapte mii de glasuri l-au cerut la bis: 20 de ani. 

Cu siguranță, cel mai important membru Voltaj a fost și va rămâne întotdeauna publicul. Un public care le dă băieților energie să cânte de fiecare dată ore bune.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.