Kiss Time Out

UNTOLD 2022 - Partydul KissFM a dat startul distracției de la festival, direct de pe Main Stage

UNTOLD 2022 și-a deschis oficial porțile și așteaptă pe toată lumea la distracție și voie bună.

Festivalul de la Cluj are o groază de surprize pentru fani și iubitorii de muzică electronică, iar atmosfera de la Cluj este plină de viață și good vibes. 

Partydul KissFM aka Dan Fințescu și OliX sunt cei care au dat startul distracției, direct de pe Main Stage, cu un set de piese groovy, dansante și pline de energie. 



„Ascult Kiss FM probabil de la înființare, la fel și Partydul. Pot spune că Partydul Kiss FM a fost principala motivație pentru a începe să mixez, încă de pe vremea când eram doar un puști care visa să mixeze în cluburi, să se plimbe prin țară și să ducă o adevărată viață de artist”, ne-a mărturisit Camil Stănescu.


Kamil și-a îndeplinit un vis atunci când a urcat pe scena de la UNTOLD, iar mesajul său pentru cei care vor să fie DJ este următorul: „Sfatul meu pentru DJ-ii la început de drum este să își creeze un scop din această pasiune, să muncească zi de zi la asta și să aibă puterea și determinarea să creadă că niciun vis nu este imposibil de realiza.”


Toți trei au transmis poftă de viață celor din public și i-au introdus în atmosfera de festival. 


Dacă ești curios de artiștii care azi vor urca pe scenele festivalului, uite care este programul:

Main Stage


Galaxy Stage


Alchemy Stage


PS: dacă nu ai ajuns la festival, multe dintre show-uri vor fi transmise live pe paginile de Facebook, YouTube și TikTok ale festivalului.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.