Kiss Time Out

FOTO | 8 tipuri de cupluri pe care le-am întâlnit la UNTOLD 2022

Magie, poveste, muzică electrizantă și iubire din plin! Romantismul renaște pe ritmurile de la Untold.

Un festival de muzică este ocazia perfectă fie pentru a-ți întâlni jumătatea, fie pentru a face o apariție statement cu actualul partener. Am simțit că iubirea este în aer încă de la intrarea în perimetrul UNTOLD, adică din fața studioului Kiss FM!

Așadar am decis să dăm o tură prin mulțimea de oameni pentru a face cunoștință cu cei care au ales să petreacă alături de persoana iubită și au lăsat gașca de prieteni deoparte, pentru a crea o amintire specială în viața de cuplu. 

Pentru unii, aceasta a fost prima experiență trăită împreună la un festival de muzică, iar alții s-au declarat veterani la astfel de evenimente, iar ținutele alese au vorbit de la sine. Uite cum a surprins colegul nostru, Mihai Vasilescu, outfiturile cuplurilor care s-au plimbat zilele astea pe tărâmul UNTOLD și ce tipuri de cupluri am identificat la ediția din 2022:

#Cuplul extravagant

O cămașă este un deliciu vizual indiferent de eveniment, iar pentru un cuplu de festival este un element ce denotă extravaganță. 


Ingredientul de bază al distracției: #ținua relaxată!


Uneori tot ce ai nevoie să porți la festival pentru o experiență de neuitat este zâmbetul. Așa cum a făcut și cuplul simpatic de mai jos.


 

#Alb și negru pentru experiențe colorate


Atmosfera de festival este cea  care contează, așadar pentru unii ținutele monocrome sunt alegerea perfecta. Extremele se atrag, dantela nu dă greș, iar fericirea îmbracă spiritele romantice!


 

#Elementele care fac diferența


Cu borseta în talie, un aer boem și relaxat, dar și cu zâmbetele aferente exprienței de festival, cuplul care ne-a atras pe loc atenția cu siguranță este definiția unei apariții statement. 


 

#Casual & fresh!


Nu există o combinație mai bună ca dragostea, muzica de festival și relaxarea. Casual, smart și cu materiale care îi permit pielii să respire, inspirația poate însemna uneori și eficiență.


 

#Young love & outfituri instagramabile


Cuplul tânăr de mai jos este esența ținutelor gen Z de festival! Ochelarii de soare sunt un must și energia vine la pachet.
 


#Matchy-matchy


Ținutele clasice matchy-matchy nu au lipsit, dar și creativitatea și originalitatea și-au făcut prezența printre ținutele îndrăgostiților. 


 

#Glam rock


Punk’s not dead & keep rocking everyone! Festivalul trece, pozele și iubirea rămân, da?


  
Romantismul nu a murit, cel puțin nu la UNTOLD. Dacă totuși ești printre cei care se distrează alături de prieteni, suntem siguri că există cineva în mulțime pentru fiecare dintre voi. Trebuie doar să vă puțin ochelarii jos și să priviți cu atenție în jur. Nu se știe de unde se aprinde scânteia!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.