Cool Stuff

UNTOLD 2022, Backstage Talks - Steve Aoki: „Găsesc frumusețea în zgomot”

Distracția continuă la UNTOLD 2022.

Unii dintre cei mai mari DJ și artiști ai lumii au făcut parte din lineup-ul festivalului de la Cluj, iar Steve Aoki este unul dintre ei. 

Producătorul american de origine japoneză a stat de vorbă cu DJ-ul KISS FM Marian Soci, în cadrul UNTOLD Backstage Talks powered by Banca Transilvania.

Aoki a fost prezent și la Neversea, eveniment despre care povestește că i-a rămas la inimă: „Am amintiri minunate din acea zi, când am văzut răsăritul din mare în timpul setului meu.”


Întrebat despre cartea lui „Blue: The Color of Noise”, dacă putem auzi culorile, artistul a spus că există câțiva oameni care au această putere.

Referitor la titlul cărții, el a continuat: „Îmi trăiesc viața în zgomot și găsesc frumusețea în acel zgomot, dar și claritate și profunzime. Mulți aud zgomot și atât, dar dacă găsești linia de plutire în acea nebunie, atunci te poți mișca mai repede și poți face lucruri pe care nici măcar nu ți le poți imagina.”


Soci a vorbit cu Steve și despre compromisuri, subiect unde Dj-ul a avut un input foarte interesant. „E greu să mă gândesc la asta, deoarece unii s-ar gândit la „selling out” - fie că lucrează cu un anumit artist sau fac un anumit tip de show. Eu nu privesc lucrurile așa, mai ales dacă ai vrut să le faci. Compromisul îți rănește sufletul. Cât timp îți urmezi inima și crezi cu adevărat în ceea ce faci, nu ai nevoie de compromis. Exprimi ceea ce îți dorești și ceea ce inima ta vrea - de ce ai face altceva în afară de asta?”


Aoki, recunoscut pentru set-urile sale în care aruncă cu torturi în oameni, a recunoscut că a avut nenumărate ocazii în care și oamenii din public au aruncat cu torturi în el. „Face parte din job”, glumește el.


Întreg interviul, cât și alte interviuri cu artiști UNTOLD, poți urmări pe canalul de YouTube Kiss FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.