Kiss Time Out

KIMARO 2022 - S-au pus în vânzare biletele pentru Platforma VIP

Intrarea este liberă în toate cele 3 nopți, dar există și un sector VIP ce oferă multe beneficii spectatorilor.

Între 12 și 14 august, festivalul KIMARO dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.


În acest sens a fost creată Platforma VIP: un spațiu construit special, care permite spectatorilor să vadă concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă. De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

Biletele pentru Platforma VIP pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro pentru o singură seară sau sub formă de abonament, pentru toate cele 3 serile KIMARO.  


Este al treilea an în care cele trei radiouri aduc împreună pe aceeași scenă unele dintre cele mai mari și mai iubite nume din muzica românească, precedentele ediții fiind extrem de bine primite, cu peste 250 de artiști și muzicieni prezenți în fața a peste 10.000 de spectatori pe seară.


Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj, Delia și Antonia, într-o seară Kiss Energy!

Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.