Kiss Time Out

KIMARO 2022: 5 melodii semnate Antonia pe care ne dorim să le ascultăm LIVE

Sărbătoarea muzicii românești te invită la trei zile legendare de distracție.

În perioada 12-14 august ești așteptat la un eveniment minunat, dominat de muzică de calitate.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă KIMARO 2022: trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.

Concertele vor avea loc în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar intrarea este liberă.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar până atunci, pentru a te introduce în atmosferă, ți-am pregătit cinci piese pe care ne dorim să le ascultăm LIVE de la Antonia. Artista va urca pe scenă sâmbătă, 13 august, în seara Kiss, alături de Delia, Spike și Voltaj. Care este piesa ta preferată de la ea?


PS: Dacă îți dorești să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi, poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP. Platforma VIP este un spațiu construit special, care-ți permite să vezi concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă.

De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

Antonia - Taifun

La început de 2021, Antonia a scos o piesă cu un videoclip foarte sexy, unde apare alături de Alex Velea - „Taifun.” Melodia este una de dragoste, compusă de Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache. „Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare”, a spus cântăreața la acea vreme. 


Antonia - Iubirea mea

Piesa asta a fost super HIT la vremea ei și încă ne face să dansăm atunci când o auzim. Antonia și Alex au cântat-o live la început de august și au demonstrat încă o dată cât de bine se completează vocal. 


Piesa a fost compusă de Andi Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), iar versurile de Theea Eliza Miculescu. Videoclipul melodiei a fost primul în care Velea a apărut alături de partenera lui. „Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul dintre videoclipurile mele. M-am simțit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă și intimă”, a spus ea la acea vreme.


Gran Error x Elvana Gjata x Antonia - Clap Clap

Gran Error fac echipă cu Elvana și Antonia pentru piesa „Clap Clap”, un adevărat imn al distracției și al timpului de calitate petrecut alături de prieteni. 

Melodia are o energie aparte, cât și versuri în engleză și spaniolă scrise de Iraida, Achi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

Piesa a fost lansată cu un videoclip oficial foarte dinamic, cool, de unde nu lipsesc fetele sexy care se distrează într-o arenă de karting. Clipul este regizat și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Elena Popescu și produs de Loops Production. „Sunt super încântată de această colaborare cu Elvana, este o artistă pe care o admir pentru talentul și energia ei, simt că avem multă chimie și sper să nu fie prima și ultima dată când cântăm împreună”, a spus Antonia.


Antonia - Îmi placi tu

O piesă cu versuri calde și optimiste, ce ne trimit cu gândul direct la vacanța de vară și cocktailurile de pe plajă. „Îmi placi tu” a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red, Irina Rimes și produsă de Viky Red. „Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că <<Îmi placi tu>> mi se potrivește”, a spus Antonia.


Antonia - Hotel Lounge

Un sound aparte și o imagine extrem de sexy a artistei. Piesa a fost compusă și produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss - „Dale Papi”, INNA – „Ruleta”, „Gimme Gimme”) și de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

„Hotel Lounge are un vibe sexy, dar și fresh în același timp, piesă este făcută de o echipă de producători și compozitori talentați ca Marco&Seba, David Ciente și PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a declarat artista.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.