Cool Stuff

Cine sunt vedetele care participă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022

Comedianți, cântăreți, influenceri, sportivi și oameni de televiziune.

Pro TV a anunțat numele celor 12 concurenți care intră în jungla din Republica Dominicană. Comedianți, cântăreți, influenceri, sportivi și jurnaliști își vor înfrunta teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit.

Gazdele emisiunii vor fi Adela Popescu și Cabral Ibacka.

 „Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

 Iată cine sunt curajoșii care au acceptat provocarea!

Lidia Buble (cântăreață)

Anisia Gafton (comediant)


Tania Popa (actriță)

 RUXI (creator de conținut)

Mara Bănică (jurnalist)


Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator)

Giani Kiriță (fotbalist)

 

Paul Diaconescu (actor)

 

Cristi Mitrea (luptător MMA)

 

Alex Bogdan (actor)


Răzvan Botezatu (influencer)

 

Cornel Palade (actor comediant) 

 

Vedetele care au acceptat provocarea de a participa la reality show vor trăi sub cerul liber într-o junglă, fără hrană, acces la telefon sau internet. Show-ul va debuta la PRO TV în toamna acestui an.

"Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le "povestesc". Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei", a declarat Adela Popescu.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.