Cool Stuff

Pete Davidson face terapie de traumă, după ce Kanye West l-a hărțuit în online

Pete Davidson a cerut ajutorul specialiștilor, după ce a fost hărțuit online de mai multe ori de Kanye West.

Așa cum susțin surse din anturajul lui, încă din aprilie, comediantul face terapie de traumă, ca urmare a amenințărilor primite de la rapper și a postărilor acestuia din social media.

„Atenția și negativitatea provenite de la Kanye sunt un trigger puternic pentru Pete și el a fost nevoit să ceară ajutor”, au spus sursele.

Davidson s-a despărțit recent de Kim Kardashian, iar sursele susțin că el nu are niciun regret în privința relației pe care a avut-o cu bruneta și „vrea să fie foarte clar că ea l-a susținut pe tot parcursul legăturii dintre ei. Momentan el vrea doar să se concentreze pe cariera lui.”

În urma despărțirii, Kanye a revenit în online și a publicat o imagine deranjantă pe contul său de Instagram - a photoshopat o pagină din New York Times pe care scrie cu majuscule: „Skete Davidson, mort la vârsta de 28 de ani.”

În imagine, cu litere mici, mai apare scris - „Kid Cudi trebuia să cânte la înmormântare, dar i-a fost frică de cei care aruncă cu sticle” - frază care are legătură cu un incident din cadrul festivalului Rolling Loud Miami de luna trecută, unde fanii din public au aruncat cu sticle în el.


Cei de la PEOPLE susțin că atât echipele de comunicare ale lui Kardashian, cât și cele ale lui Davidson au scris celor de la Instagram în legătură cu postarea lui Ye.

Mai mult, o sursă apropiată de Kim a ținut să sublinieze că terapia lui Pete nu a avut legătură cu despărțirea dintre ei.

„Kim nu tolerează acest comportament al lui Kanye. Este supărată din cauza despărțirii, dar progremele lor diferite, cât și faptul că trăiau în orașe diferite și-au spus cuvântul.”

Nu este prima oară când West a atacat online cuplul format din fosta lui soție și comediant - el a scos și clipul melodiei „Eazy”, unde apare cum îl îngroapă pe Davidson.


În altă ordine de idei, Pete a avut un show de stand-up sold-out, „Pete Davidson Presents: The Best Friends show”, unde a vorbit despre relația lui cu Kim.

„Cum merge anul vostru? E bun? Eu am avut un an tare ciudat. M-am panicat să nu am HIV anul ăsta, da, chiar s-a întâmplat asta. Și voi veți spune - Pete, wow. Ce se întâmplă cu viața ta? Împarți acele cu cineva? Bagi heroină? Faci mult sex neprotejat? Răspunsul este nu. Kanye mi-a spus că am SIDA și el este un geniu, așa că am zis - oh, ok, ar fi bine să-mi sun doctorul.”

El a continuat gluma și a povestit cum s-a dus la doctor până la urmă și a plecat liniștit de acolo: „Mi-a spus că nu am SIDA, ci doar arăt ca și cum aș avea, lucru complet diferit.”

Nu știm cum vor continua lucrurile în ceea ce-i privește pe cei doi, dar sperăm ca rapper-ul să se liniștească și să ajungă la gânduri mai bune și mai pașnice.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.