Cool Stuff

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit, iar Kanye West nu a ezitat să aibă o reacție dură la adresa comediantului

Kim Kardashian și Pete Davidson nu mai formează un cuplu sau cel puțin așa susțin surse din anturajele lor.

„S-au despărțit recent, în mod amiabil, din cauza distanței dintre ei și a programelor foarte încărcate”, au spus sursele.

Cei doi și-au anunțat fanii că formează un cuplu în luna martie, într-o postare pe Instagram, iar apoi și-au făcut debutul pe covorul roșu de la un eveniment. Sursele susțin că relația lor a început în octombrie 2021.


Într-un episod din reality-show-ul din care face parte, Kim a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Pete, atunci când a moderat emisiunea „Saturday Night Live.”

„Am fost la SNL și ne-am sărutat într-o scenă și pur și simplu am simțit o chimie”, a spus ea. Bruneta a menționat și cum comediantul nu și-a făcut apariția la petrecerea de după show, motiv pentru care ea s-a gândit să-i scrie.

„L-am sunat pe producătorul de la SNL și l-am întrebat dacă are numărul lui Pete. Iar apoi pur și simplu i-am dat mesaj și nici nu m-am gândit că voi avea o relație cu el.”


Kim a fost declarată single din punct de vedere legal de judecătoria din Los Angeles, iar divorțul dintre ei și Kanye West este în plină desfășurare. Ea și rapper-ul au patru copii împreună, de care se ocupă amândoi, iar fanii deja speră la o împăcare.


Din păcate, în timpul relației ei cu Pete, Ye a făcut foarte multe comentarii nocive la adresa lui și chiar a lansat un videoclip în care-l îngroapă pe comediant.


Acum, odată cu vestea despărțirii, deși a luat o pauză de la social media, Kanye a postat o imagine pe Instagram, în care a photoshopat o pagină din New York Times pe care scrie cu majuscule: „Skete Davidson, mort la vârsta de 28 de ani.” Pare că artistul încă are multă ură pe el și perioada „de reculegere” încă nu și-a făcut efectul asupra lui.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.