Cool Stuff

Demi Lovato este într-o relație „fericită și sănătoasă” cu un muzician

Demi Lovato iubește din nou.

Surse din anturajul artistei au povestit celor de la People că Demi are o nouă relație, de data asta cu un muzician. „Este o relație foarte fericită și sănătoasă. El este un tip super”, susține sursele.

În plan profesional, cântăreața de 29 de ani muncește din greu la noul ei album de studio, „Holy Fvck”, de unde a lansat deja piesele „Skin of My Teeth” și „Substance.”


„Nu am fost niciodată mai sigură de mine și de muzica mea ca acum, iar albumul ăsta vorbește de la sine. Pentru fanii mei care mi-au fost alături de la început, cât și pentru cei care abia mi s-au alăturat, vă mulțumesc”, a transmis Demi.


Într-un interviu acordat recent, Lovato a vorbit și despre cât de multe a învățat despre ea, în pandemie. „La început de COVID nu eram singură. Nu voiam să fiu singură, însă am ajuns să mă împac apoi cu treaba asta. Odată cu singurătatea am început să învăț mai multe despre mine. Am devenit mai sigură pe mine. Venise momentul să petrec timp cu mine, deoarece multă vreme am stat din relație în relație, iar ultimii doi ani m-au transformat total.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.