Kiss Music News

Demi Lovato și-a tatuat un păianjen pe cap - care este semnificația acestui tatuaj

Artista continuă să-și uimească fanii cu o nouă schimbare de look.

După ce la sfârșitul anului trecut artista a făcut o schimbare radicală de look și s-a ras în cap, Demi Lovato continuă să uimească și în primele zile ale lui 2022, de această dată cu o schimbare permanentă: un tatuaj pe cap

Mai exact, ea și-a tatuat un păianjen de dimensiuni mari pe tâmpla stângă. Artista, care se identifică ca fiind non-binară, a împărtășit cu fanii fragmente de la sesiunea live de tatuat. Ea a postat în Insta Stories mai multe imagini în care artistul tatuator Doctor Woo, prin mâna căruia au trecut mai multe celebrități, îi desenează păianjenul pe cap.

Artista a și explicat de ce a ales să-și tatueze un păianjen. Ea a mărturisit că a fost inspirată de un pasaj din folclorul tradițional al amerindienilor, de povestea Bunica Păianjen Aduce Lumina.

„Bunica Păianjen a fost cea care ne-a învățat multe lucruri. Ne-a învățat despre olărit și cusut. Ne-a învățat despre foc și lumină și întuneric. Ne-a învățat că toți suntem conectați printr-o pânză - fiecare dintre noi având locul nostru în această lume.”  


Noul tatuaj vine și după ce Lovato a completat la sfârșitul anului trecut un nou tratament de dezintoxicare. În luna aprilie a anului trecut, Demi Lovato a dezvăluit că nu a renunțat complet la droguri, chiar și după supradoza care aproape că i-a fost fatală în 2018.

Însă, în luna decembrie, ea a scris pe Instagram că nu mai susține stilul de viață „California sober”, care însemna că nu renunți complet la alcool sau droguri, ci că mai consumi ocazional. Ea a completat că sobrietatea în cea mai pură formă este singura cale corectă și care funcționează.


Sursă foto: Facebook/ Demi Lovato

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.