Cool Stuff

KIMARO 2022: Cele mai mișto colaborări muzicale ale Deliei cu artiști de top

Sărbătoarea muzicii românești te invită la trei zile legendare de distracție.

În perioada 12-14 august ești așteptat la festivalul de la malul mării, KIMARO.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și organizează KIMARO 2022: trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.


Concertele vor avea loc în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar intrarea este liberă.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar până atunci, pentru a te introduce în atmosferă, ți-am pregătit 8 piese semnate de Delia în colaborare cu cei mai iubiți artiști de la noi.

Artista va urca pe scenă sâmbătă, 13 august, în seara KISS Energy, alături de Antonia, Spike și Voltaj. Care este piesa ta preferată de la ea?

PS: Dacă îți dorești să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi, poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP. Platforma VIP este un spațiu construit special, care-ți permite să vezi concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă.


De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

Delia & Deepcentral - Gura ta

Una dintre cele mai sensibile melodii românești s-a născut în anul 2016 când Delia și-a unit forțele cu Deepcentral și-au lansat împreună „Gura Ta”.  Chiar și acum, după 6 ani, fredonăm versurile pline de emoție. Piesa a apărut pe albumul „Deliria” și a fost nominalizată la Premiul Radar de Media la categoria „Melodia anului”.


Delia x Grasu XXL – Despablito

Cu peste 52 de milioane de vizualizări pe Youtube, colaborarea dintre Delia și Grasu XXL a fost un real succes. Combinația dintre sangre caliente, videoclipul cu poveste și  hip-hopul lui Grasu a fost letală pentru public, ne-a făcut să punem piesa pe repeat la nesfârșit în 2018.


KILLA FONIC x Delia - Cum am știut

„Cum am știut” este un feature care încă stă în topurile Youtube-ului românesc, fiind în acest moment pe locul 30, la trei luni de când a fost lansat. Oamenii aveau nevoie de o asemenea colaborare muzicală între doi artiști unici pe piața națională, Delia x KILLA FONIC.


 Delia feat. The Motans – Ramai

„Rămâi” chiar va rămâne o piesă ascultată și reascultată la infinit. Sensibilitatea și emoția din vocile celor doi protagoniști, Delia și Denis (The Motans) crează o atmosferă romantică, intimă și ingenuă.


Delia feat. NANE - Cum era

Mixul dintre Delia și băiatul rău dintre blocurile gri a fost o colaborare neașteptată, dar extreme de reușită. Drept dovadă, melodia a strâns pe Youtube aproape 24 de milioane de vizualizări.


Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Toate colaborările dintre Delia și Carla's Dreams au fost un real succes (vezi „Inima sau „Da, mamă”), dar „ Cum ne noi” a prins cel mai bine la public. Chiar dacă au trecut 7 ani de la lansarea piesei, vibe-ul rămâne același. O melodie pe care te vei regăsi oricând pentru că nu are moarte.


 Delia & Macanache - Ramai cu bine

Hit după hit, după hit. Cam așa sună repertoriul Deliei dacă stăm să ne uităm la istoricul ei muzica. Exista vreun român care să nu fredoneze măcar refrenul „Hai, Rămai cu mă-ta” acum 4 ani?! Între timp, videoclipul piesei a strâns 50 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar cântecul face parte de pe albumul „Acadelia”, lansat în 2019.


Delia feat. Smiley - Secretul Mariei

Pentru nostalgici, am pregătit un featuring lansat în 2006. Melodia a reprezentat tema muzicală a telenovelei „Secretul Mariei”, difuzată pe Antena 1, iar protagoniștii piesei au fost Delia și Smiley. Între timp, cei doi au mai avut o colaborare, „Ne vedem noi”, lansată acum un an, pe canalul de Youtube al lui Smiley.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.