Kiss Time Out

4 plaje superbe din apropierea Constanței pe care le poți explora înainte sau după festival

KIMARO 2022 te așteaptă la malul mării pentru trei zile de voie bună și muzică live.

În perioada 12-14 august ești așteptat la un eveniment minunat, dominat de muzică de calitate.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă KIMARO 2022: trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.

Concertele vor avea loc în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar intrarea este liberă.


Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar dacă ești curios de seara KISS, află că pe scenă vor urca Antonia, Delia, Spike, Bad and Boujee și Voltaj. 


PS: Dacă îți dorești să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi, poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP. Platforma VIP este un spațiu construit special, care-ți permite să vezi concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă. De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

Și pentru că vorbim despre un festival la mare, ți-am făcut o listă de plaje superbe din apropierea Constanței, unde poți merge înainte sau după festival, mai ales dacă vrei să explorezi locuri noi și faine de la Marea Neagră.

Plaja Reyna

O alternativă bună la aglomerația și prețurile exagerate din Mamaia. Există aici un beach bar și șezlonguri, iar zidul care separă faleza de plajă este decorat cu o pictură murală de mari dimensiuni, realizată de artistul urban constănțean Andrei Baciu. Intereant este că pictura a fost realizată cu vopsea care purifică aerul, pe o suprafață de 2.000 de mp.


Se numește „Reflexii marine – Fața nevăzută a poluării” și-și propune să transmită un mesaj cu puternic impact vizual asupra problemei poluării apelor cu deșeuri și asupra impactului acestora asupra ecosistemelor acvatice. Aceasta are capacitatea de filtrare a aerului similară cu 80 copaci maturi. Tot aici va avea loc și noul festival de film Sunscreen, unde vei putea vedea proiecții în aer liber.


Plaja Neversea

Aici e locul perfect în care să fii, înaintea KIMARO. Festivalul Neversea și-a pus amprenta și pe felul în care arată plaja Modern din Constanța. În restul zilelor în care nu e festival, aici există o plajă amenajată foarte frumos, cu un beach bar cu o ofertă generoasă și cu șezlonguri și alte aranjamente comode. Atmosfera este foarte plăcută, nu doar pe timp de zi, ci și după lăsarea întunericului.


Albastru (Corbu)

Corbu obișnuia să fie o plajă sălbatică superbă, dar oamenii și-au pus amprenta și pe acest loc. Cu toate astea, beach bar-ul Albastru vrea să conserve parte din această libertate și boemie. Aflat la 160 de metri de buza mării, e locul ideal pentru a te relaxa și pentru a te retrage la umbră atunci când nisipul devine prea încins sau atunci când vii să petreci o zi întreagă pe această plajă puțin populată în timpul săptămânii. Nu lipsesc de aici nici mâncărurile delicioase, nici cafeaua de specialitate sau cocktail-urile delicioase.


Vadu

La doar 40 de kilometri de Constanța, dacă ești în căutarea unui loc minunat, unde (aproape) să fii doar tu cu marea, vei descoperi Vadu. Plaja face parte din Biosfera Deltei Dunării, iar campingul și mersul cu mașina pe plajă sunt interzise. Există și două cherhanale unde poți mânca bunătăți și pește proaspăt, dar în principal este locul perfect pentru iubitorii de natură și mare albastră.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.