Cool Stuff

Funkiss 11 august | LMA, Grasu XXL!

Toată ploaia de pe Pământ este toxică, dar a scăzut ROBOR. Nu-s toate rele.

În exclusivitate pentru KISS FM, Rareș, câștigătorul One True Singer, a declarat că are „mommy issues". „Mommy issues" sunt totuși mai bune decât ce aduce viitorul, și anume „soacră issues".

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

3114 î.Hr. - Începutul calendarului mayaș, despre care s-a crezut că prevedea sfârșitul lumii în 2012. Când evenimentul nu a avut loc, mulți au petrecut, unii mai mult pentru a-și ascunde dezamăgirea.

106 - Sud-vestul Daciei devine provincie romană. Oltenii combină limba latină cu limba dacă și este rostită prima replicăîn limba română modernă: „aia e”.

1315 - Marea Foamete a Europei devine atât de gravă încât nici regele Angliei nu reușește să cumpere pâine. Își duce familia la Mec.

1942 - Este eliberat brevetul pentru FHSS (Frequency-Hopping Spread Spectrum), care stă la baza existenței internetului wireless, motivul pentru care stai la toaletă până îți amorțesc picioarele.

1960 - Ciad își declară independența de Franța. Câteva luni mai devreme, adoptase un steag cumva familiar. 


1981 - S-a născut rapperul român Grasu XXL. LMA, Dragoș!

1999 - A avut loc o eclipsă de soare. Bucureștiul a fost singura capitală europeană în care eclipsa a fost totală. România a marcat evenimentul cu monede și bancnote speciale, prezicând că următoarea eclipsă din România va fi în economie.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„ROBOR scade la o zi după ce Mugur Isărescu a transmis că «băncile au sărit calul».” Apoi l-au căutat la dinți.

„Un bărbat din Pitești și-a scrijelit «din plictiseală» numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia.” Cum să fii din Pitești și să nu știi să te ascunzi de Poliție?!

„Sorana Cîrstea, depistată cu Covid-19.” E de așteptat să învingă virusul în doar două seturi.

„Dolj: Focuri de armă pentru prinderea unui adolescent de 15 ani, aflat la volanul unei maşini”. Tânărul și-a dat seama că trebuie să oprească atunci când a apărut și a patra stea în colțul ecranului.


„Copii duși în papuci pe munte, surprinși de codul portocaliu de ploi și vijelii.  Ei au fost salvați de salvamontiști.” Se putea mai rău, cei mici puteau să poarte sandale cu șosete.

„O bunică din Italia, dependentă de jocuri de noroc, și-a abandonat nepotul de 8 ani în mașină pentru a intra la bingo.” În versiunea italiană a poveștii „Scufița Roșie”, bunicuța scapă de lup pentru că e la păcănele.

„Şofer drogat, surprins pe A1. Poliţia Sibiu: «În maşină s-a găsit materie vegetală suspectă».” Încă nu și-au dat seama dacă e pătrunjel sau leuștean.

„Lupte de stradă între zeci de persoane într-o comună din judeţul Vaslui.” Câștigătorul se va lupta vineri cu campionul județului Bacău.

„Poșta Română lansează primul NFT al unei entități din portofoliul statului: un timbru digital.” Este ca și cum ai pune senzori de parcare pe o căruță. 

WOWDEVĂRUL ZILEI

Un studiu recent a descoperit că apa de ploaie nu este bună de băut în niciun loc de pe Pământ și prognozează că substanțele toxice din apă nu vor mai dispărea niciodată. Așa poți să fii în același timp și optimist și pesimist: paharul e pe jumătate plin, dar cu apă toxică. Soluția propusă este simplă: bere.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Capricornii nu citesc foarte bine oamenii. Însă astăzi vor cunoaște o persoană nouă și prima lor impresie va fi la proverbialul fix.

ROZ - Peștii vor avea o dilemă pozitivă. Cum e asta? Vor fi forțați să aleagă între două lucruri bune. Pizza sau mici? Bere sau vin? Ajungi mai târziu la muncă sau pleci mai devreme? Și de ce nu ambele?

ALBASTRU - Stresul o să învingă Fecioarele. Nu uitați că viața e făcută din dorința să dai 100% și talentul să pară că dai 100%. Pentru o viață sănătoasă, se recomandă un echilibru între cele două.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.