Kiss Music News

Modul personal în care Beyoncé i-a mulțumit Madonnei pentru că au colaborat la remix-ul „Break My Soul”

Beyoncé este profund recunoscătoare Madonnei.

Bey a lansat recent remix-ul melodiei „Break My Soul”, iar Madonna și-a „împrumutat” piesa „Vogue” pentru asta.


Artista a ținut foarte tare să-i mulțumească cântăreței, motiv pentru care i-a trimis un buchet impresionant de flori, dar și un bilet personal de mulțumire. Madonna nu a ezitat să publice online toate astea.


„Mulțumesc, Regină! Sunt extrem de recunoscătoare pentru tine. Ai deschis atât de multe uși pentru atât de multe femei. Ești un geniu (nr. „masterpiece genius”, vers folosit de cântăreață în piesa „Alien Superstar” de pe albumul „Renaissance”). Mulțumesc pentru că mi-ai permis să cânt în melodia ta și mulțumesc pentru că ai dat numele remix-ului”, a notat Bey despre „The Queens Remix.”

Odată cu lansarea piesei „Vogue”, în 1990, Madonna a generat schimbări în cultura pop, deoarece a adus în mainstrem elemente din cultura queer, de culoare și latino a scenei de bal americane. În cadrul remix-ului, Bey dă un shout out către femei puternice din industrie care au inspirat-o, cum ar fi Solange, Lizzo, Grace Jones, Aaliyah sau Aretha Franklin. 


Pe lângă faptul că și-a dorit să scoată un album dance, Beyoncé a profitat de ocazie pentru a aduce și un omagiu istoriei și culturii LGBTQ. Ai ascultat „Renaissance”?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.