Cool Stuff

KIMARO 2022: 8 lucruri mai puțin cunoscute despre Spike

KIMARO 2022 are o veste bună pentru fanii muzicii hip-hop – Spike va ține mare show pe scena Kiss Energy.

Sărbătoarea muzicii românești te invită la trei zile legendare de distracție.

În perioada 12-14 august ești așteptat la festivalul de la malul mării, KIMARO.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă KIMARO 2022: trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.

Concertele vor avea loc în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar intrarea este liberă.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar până atunci, pentru a te introduce în atmosferă, îți prezentăm opt lucruri mai puțin cunoscute despre omul și artistul Spike. Cântărețul va urca pe scenă sâmbătă, 13 august, în seara Kiss, alături de Antonia, Delia și Voltaj. Care este piesa ta preferată de la el?

PS: Dacă îți dorești să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi, poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP. Platforma VIP este un spațiu construit special, care-ți permite să vezi concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă.

De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

1. Spike a cântat manele cu Adrian Minune pe aceeași scenă, în cadrul Redbull Soundclash 2022 (Spike vs. Irina Rimes).


2. Spike, un rapper cuminte. Deși genul de muzică pe care îl promovează și stilul de viață al rapperilor presupun a fi un băiat „rău, de cartier”, Paul recunoaște că-n esență este un tip cât se poate de retras, introvertit și sensibil.


3. A suferit de depresie. Așa a apărut și albumul Propaganda din 2018, datorită căruia a trecut peste episodul întunecat din viața lui:

„Oamenii care trec prin depresie știu că liniștea care urmează după suferință e de nedescris. Cumva depresia a împins și materialul ăsta în față. Altfel nu ai cum să-ți revii.”, a declarat Spike pentru Vice România.


4. Atacurile de panică au fost o altă problemă din viața lui Spike cu care s-a confruntat înainte de depresie. Tot el a declarat că:

„Dacă atacurile de panică ar fi o armă, eu nu aș folosi-o împotriva nimănui de pe planeta asta.”


5. Spike are un motor Suzuki, dar intenționează să-și ia un Harley. În lockdown-ul din pandemie s-a plictisit atât de tare încât și-a demontat și remontat motocicleta doar ca să se relaxeze. În timpul liber, îi place să meargă la munte, să se dea cu bicicleta de teren și cu placa de snowboard, dar și să facă fotografii pe film. 

 

6. Prima melodie de dragoste pe care a compus-o Spike este „Suflete Pereche”.

„Treceam printr-o perioadă și m-am folosit de starea necesară să ameliorez emoțiile.”, a povestit artistul în timpul interviului pentru redbull.com.


7. Paul Mărăcine a lucrat vreme de câțiva ani în televiziune. O altă pasiune de-a lui Paul este grafica. Artistul a fost grafician în timp ce lucra la o televiziune, loc în care a putut să-și exerseze mai bine skill-urile întrucât calculatorul  personal nu era la fel de performant precum cel de la muncă. O resursă accesibilă și utilă care îi stătea la dispoziție datorită faptului că era angajat în televiziune.

 

8. Spike, regizorul de videoclipuri. Primul videoclip regizat de Paul a fost pentru Grasu XXL. Totul a început când era la Okapi Sound, iar Grasu i-a oferit șansa de a regiza un videoclip pentru una dintre piesele lui. Prima melodia a fost „Prea mult fum”, iar apoi a urmat cea de-a doua, „Dă-te mai așa”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.