Cool Stuff

Madonna mărturisește că fiul ei de 16 ani îi poartă hainele mai bine decât o face ea

Madonna are doar cuvinte de laudă pentru copiii ei.

Invitată în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, artista a dezvăluit cum fiul ei David Banda, 16 ani, deja îi dă sfaturi despre cum să se îmbrace. „Poate să poarte absolut orice și tot arată swag. Mi se pare incredibil. Îmi poartă haine și arată mult mai bine în ele decât mine. Poate să poarte și o rochie și tot să arate fantastic”, a mărturisită cântăreața.


Și nu glumește! În aprilie, cei doi s-au îmbrăcat matchy în cadrul WBA World Lightweight Championship, iar rezultatul a fost fantastic. Banda este recunoscut de fanii Madonnei pentru alegerile vestimentare fluide pe care le face, iar la acea vreme a întors toate privirile, îmbrăcat într-o rochie roșie Adidas, colaborare cu Gucci.



Iar asta nu e tot - băiatul pe care artista l-a adoptat în 2006 este extrem de talentat și chiar lucrează la propria lui muzică. „Va sfârși prin a fi unul dintre invitații tăi”, a spus vedeta în vârstă de 63 de ani lui Jimmy.

Fallon a avut la rândul lui doar cuvinte de laudă pentru puști și a spus: „Are ceva doar al lui. Are magie, e amuzant, e carismatic, atletic și arată foarte bine.”


Mai mult, în cadrul interviului, Madge a vorbit și despre momentul în care a crezut că cariera ei a luat sfârșit, atunci când a cântat „Like A Virgin” la primul MTV Video Music Awards din 1984. Atunci și-a rupt tocul și când s-a aplecat după el, din greșeală, și-a ridicat fusta și le-a arătat oamenilor posteriorul.


„Acelea erau zilele în care nu trebuia să-ți arăți fundul pentru a avea o carieră. Acum este fix opusul.” Din fericire nu a fost cazul, iar artista este relevantă și acum, nu zici?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.