Kiss Time Out

KIMARO 2022: Cum s-a văzut seara „Magic Sunsets” în 15 imagini-senzație

Ai fost prezent la distracția de la malul mării?

KIMARO 2022, sărbătoarea muzicii românești, a început în forță, cu seara „Magic Sunsets”, iar Parcarea Plajei Modern a fost plină de oameni veniți să se distreze și să cânte alături de artiștii lor preferați.

3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf sunt cele trei band-uri care au urcat pe scenă și au făcut show-uri memorabile și pline de energie în aplauzele publicului.

Foarte mulți tineri au fost prezenți la festival și s-au bucurat de petrecerea în aer liber, sub o lună plină memorabilă.

În mod cert, toți cei care au simțit energia din mulțime vor rămâne cu aceste concerte la suflet, dar dacă n-ai apucat să ajungi și tu pe litoral, ți-am pregătit câteva fotografii care să te introducă în atmosferă și care să-ți arate o parte din momentele mișto care au fost pe scenă și în mulțime.


KIMARO 2022 este un festival organizat de colaborarea dintre Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Intrarea este liberă, iar event-ul are loc în Parcarea Plajei Modern, lângă Marea Neagră. Dacă vrei să fii și mai aproape de vibe-ul incendiar și de artiști, poți alege să-ți cumperi și bilete VIP.

În seara asta, Kiss Energy, Spike, Antonia, Delia și Voltaj vor avea grijă de atmosferă, iar distracția este garantată. Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights. 













Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.