Cool Stuff

Johnny Depp va regiza primul său film din ultimii 25 de ani, iar Al Pacino va fi producător

După ce a câștigat procesul de defăimare, Johnny Depp a revenit în forță, atât pe scenă, cât și pe marele ecran.

După ce zilele trecute aflam că va apărea într-un film franțuzesc, acum a fost anunțat și faptul că Depp va regiza primul său film din ultimii 25 de ani, iar Al Pacino va fi unul dintre producători.

Depp a mai regizat în trecut filmul „The Brave”, în care a și jucat alături de Marlon Brando. Acesta a reprezentat debutul său regizoral.

La un sfert de secol de la acel moment, Depp trece din nou în spatele camerei pentru „Modigliani”, o producție despre pictorul italian Amedeo Modigliani.

Filmul va avea la bază piesa lui Dennis McIntyre, care a fost adaptată pentru marele ecran de Jerzy și Mary Kromolowski. Aceasta prezintă povestea pictorului și sculptorului aflat la Paris în 1916. Considerându-se un eșec critic și comercial, Modigliani încearcă să gestioneze o perioadă agitată și plină de evenimente imprevizibile, timp de 48 de ore. La finalul acestora reputația sa de legendă în lumea artei va fi reconfirmată și consolidată.

„Saga vieții lui Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat și cu adevărat mândru să o aduc pe marele ecran. O viață marcată de mari greutăți, dar cu o mare victorie la final – o poveste universal umană cu care toți spectatorii se pot identifica”, a declarat Depp. 

Filmările vor începe în Europa, în primăvara 2023. De asemenea, încă nu se cunoaște distribuția și actorul care-l va interpreta pe pictorul italian, dar e de așteptat ca Johnny să fie cel care se va afla în prim plan. 

Un film despre viața lui Modigliani a mai fost făcut în 2004, când rolul celebrului pictor a fost interpretat de Andy Garcia. De asemenea, o bună parte din film a fost filmată în România, iar din distribuție a făcut parte și românul George Ivașcu.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.