Cool Stuff

Tom Holland și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la social media pentru a avea grijă de sănătatea lui mintală

Tom Holland renunță la social media.

Actorul din „Spider-Man: No Way Home” a fost absent de pe rețelele sociale în ultima vreme, dar a revenit virtual pentru a-și anunța fanii că și-a șters aplicația Instagram și Twitter de pe telefon.

Tânărul de 26 de ani a recunoscut că aceste aplicații nu-i fac bine mental și că el se agită foarte tare când citește lucruri despre el online.

„Am luat o pauză de la social media pentru a mă concentra pe sănătatea mea mintală și consider că Instagram și Twitter mă stimulează foarte tare și mă compleșesc. Mă agit foarte tare și mă afectează când citesc lucruri online despre mine, iar în ultima vreme, treaba asta a devenit nocivă pentru mine. Așadar, am hotărât să fac un pas în spate și să-mi șterg aplicațiile de pe telefon”, a spus el.


Tom a profitat de video-ul făcut pentru a promova și un ONG care se focusează pe sănătatea mintală în rândul tinerilor. „Este un stigmat fantastic asupra sănătății mintale și știu că a cere ajutor nu este ceva pentru care trebuie să ne fie rușine. Vă iubesc pe toți și vom vorbi curând.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.