Kiss Time Out

A apărut primul trailer pentru „Wednesday”, serialul Netflix bazat pe Familia Addams

Netflix a publicat primul trailer pentru „Wednesday”, serialul regizat de celebrul Tim Burton, un spin off după Familia Addams.

Este prima oară când fanii au ocazia să o vadă pe Jenna Ortega intrând în rolul Wednesday. De asemenea, există pentru prima dată și o imagine cu întreaga familie Addams, în care membrii sunt interpretați de Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez) și Isaac Ordonez.

„Wednesday” va fi o comedie neagră cu opt episoade, unde aventurile familiei Addams vor fi prezentate din perspectiva fetiței lor. Surpriza este dată și de faptul că doi români fac parte din distribuție, Victor Dorobantu și George Burcea.

De asemenea, serialul o va urmări pe adolescenta Wednesday în timpul anilor săi de studiu la Nevermore Academy. Wednesday încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice în curs de dezvoltare, să împiedice o crimă monstruoasă care a terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani - totul în timp ce navighează prin noi și încurcate relații la Nevermore.

În 1991 și 1993, Christina Ricci a interpretat-o pe Wednesday Addams, dar în acest serial ea va juca un personaj „nou și interesant”, după cum a anunțat platforma de streaming. Ceea ce înseamnă că Ricci nu o va juca pe Wednesday ajunsă la maturitate, așa cum se zvonea când a fost anunțată implicarea sa în acest proiect.

Iată cum arată primul trailer:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.