Kiss Music News

A$AP Rocky, pus sub acuzare pentru atac armat, riscă să petreacă 9 ani după gratii

Rapperul A$AP Rocky a fost pus sub acuzare pentru atac cu o armă de foc.

Totul ar fi avut loc anul trecut în urma unui incident din anturajul rapperului în care au avut loc mai multe schimburi de focuri de armă. ASAP Rocky s-a numărat printre cei care au tras și este acuzat de rănirea intenționată a uneia dintre victime. 

Procurorii susțin că Rocky a îndreptat arma spre un prieten, în timpul unei dispute din noiembrie 2021, și a tras de două ori în direcția victimei, care a suferit o rană superficială la nivelul mâinii.

În vârstă de 33 de ani, rapperul ar putea fi condamnat la până la 9 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

El este tatăl copilului Rihanna, după ce artista a născut în luna mai. 

Rapperul urmează să se prezinte miercuri în fața instanței pentru a răspunde acuzațiilor de atac cu o armă de foc semiautomată. 

Despre acest incident s-a aflat prima dată în luna aprilie, când starul a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, în timp ce se întorcea dintr-o vacanță cu Rihanna. El a fost eliberat trei ore mai târziu, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari.

Poliția a găsit mai multe arme de foc la locuința rapperului în urma executării unui mandat de percheziție.

Terell Ephron (aka A$AP Relli), care face parte din colectivul hip-hop A$AP Mob, este persoana pe care ASAP Rocky a rănit-o în schimbul de focuri și care l-a dat pe rapper în judecată. Acesta cere despăgubiri de 25.000 de dolari pentru a-și acoperi îngrijiri medicale, dar și alte despăgubiri pentru stresul emoțional prin care a trecut în urma întregului incident. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.