Cool Stuff

Rihanna și ASAP Rocky au ajuns în trending cu zvonul că s-ar fi despărțit

Cauza ar fi o româncă.

Rihanna și A$AP Rocky au ajuns să fie în trending pe Twitter și Google după ce zvonul că cei doi s-ar fi despărțit a început să fie răspândit de mai multe publicații de scandal. 

Zvonul a pornit de la influencer-ul de modă @LOUIS_via_ROMA. Acesta a scris pe Twitter că Rihanna i-a dat papucii rapperului, după ce l-a prins că a înșelat-o cu designerul de pantofi Amina Muaddi.


Amina este cea care semnează designul pantofilor Fenty, brandul de modă al Rihannei. Loius a mai scris că între Amina și ASAP Rocky au mai existat scântei și în anii trecuți, când cei doi au colaborat pentru o colecție de încălțăminte.  


Cu toate acestea, informația nu a fost confirmată de reprezentanți ai artiștilor, dar ea a fost preluată și dată mai departe de publicațiile de scandal din State și nu numai. 

Un alt lucru care a contribuit la popularizarea zvonului a fost și că cei doi n-au mai fost văzuți împreună de mai bine de două săptămâni. 



Amina Muaddi este pe jumătate româncă, pe jumătate iordaniană. Ea s-a născut în România, mama ei fiind de aici, dar întreaga familie s-a mutat în Amman la scurt timp după ce Amina a apărut pe lume. După ce părinții s-au despărți, când Amina avea 6 ani, ea și mama ei s-au întors în România și și-a petrecut aici mare parte din copilărie.

A urmat cursurile Institutului European de Design de la Milano, iar apoi a lucrat ca stilistă pentru Condé Nast, Vogue Italy, L'Uomo Vogue și apoi pentru publicația GQ, în New York.

În 2018, Muaddi a fost angajată de Rihanna pentru a lucra la designul pantofilor Fenty. Prima colecție sub semnătura ei a fost lansată în iulie 2020.

Rămâne de văzut dacă zvonul că Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit, până atunci:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.