Kiss Music News

Machine Gun Kelly și-a spart un pahar în față în timpul unui concert, iar fanii au fost în extaz

Machine Gun Kelly are o relație aparte cu fanii săi, cât și un comportament ciudat pe scenă, în timpul show-urilor sale.

În iunie, cât timp a ținut un concert sold-put în Madison Square Garden, MGK a mai ținut un after-show la restaurantul Catch Steak din New York, unde și-a spart un pahar în față, până s-a umplut de sânge. În prezent, el a făcut același lucru.

Pe 13 august, în timp ce cânta pe stadionul FirstEnergy din Cleveland, Kelly s-a umplut iar de sânge, așa cum poate fi văzut în imaginile de mai jos. Într-un story de pe Instagram, el râde și spune: „Duamne, Clevaland! A fost nebunie totală.”


Dacă așa simte el actul artistic, cine suntem noi să-l judecăm? Mai mult, în timpul concertului, el primea informații în cască despre cum va primi o amendă de 70.000 de dolari pentru fiecare 10 minute petrecute peste timpul alocat spectacolului.

În urma acestora, după ce le-a povestit fanilor din public cele de mai sus, a băut vin dintr-un pahar, iar înainte de a și-l sparge de cap, a zis: „Știți ce părere am despre asta? Nu oprim încă acest concert. Sunt bogat!”


După incident (unde practic și-a făcut rău singur), a continuat: „Să oprim show-ul sau să cheltuim 70.000?” În mod evident, mulțumea a început să-i strige numele în extaz.


Ar fi interesant să-l vedem live într-un show, dar cert este că nu încurajăm violența, nici asupra propriei persoane, nici asupra altora.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.