Cool Stuff

Fratele lui Ben Affleck i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia nunții cu JLO: „Lucrurile bune merită așteptate!”

Casey Affleck n-a fost prezent la nunta fratelui său, dar i-a transmis un mesaj emoționant.

Casey Affleck, fratele mai mic al actorului Ben Affleck, nu a putut fi prezent fizic la nunta acestuia cu Jennifer Lopez. Evenimentul a avut loc în weekend, sâmbătă, în Georgia, iar Casey nu a putut să ia parte din cauza unor „obligații parentale”.  

În orice caz, acesta a avut grijă să-i transmită un mesaj emoționant fratelui său și să-i ureze lui JLO bun venit în familia lor „disfuncțională”. 

„Lucrurile bune merită așteptate. În cinstea tuturor întorsăturilor, noilor începuturi și regăsirii unor noi rezerve de dragoste mai veche!”, a scris acesta pe Instagram, sub o poză cu el Ben Affleck și JLO din urmă cu 20 de ani.   


„Bun venit în familie. Pregătește-te pentru niște disfuncții în toată regula! Glumesc. Pe bune, glumesc. Jen, ești o bijuterie. Te iubim atât de mult!!”, a mai scris Casey Affleck. 

Pe lista invitaților la nuntă s-au regăsit multe celebrități, printre care și actorii Matt Damon, Kevin Smith sau Jason Mewes.

Casey Affleck are doi fii: Atticus (18 ani) și Indiana (14 ani). El este divorțat de mama acestora, Summer Phoenix, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani. 

În weekendul nunții, Casey a fost văzut petrecând timp alături de Atticus, care a avut de terminat o pictură murală în Los Angeles. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.