Cool Stuff

Will Smith a revenit în social media după incidentul de la premiile Oscar - actorul le-a arătat fanilor cum a prins o tarantulă în propria casă

Will Smith este pregătit să revină în social media.

Nu este pentru nimeni un secret momentul din martie, atunci când actorul a urcat pe scena de la premiile Oscar pentru a-i trage o palmă lui Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre look-ul soției vedetei, Jada.

De atunci și până în prezent, Will și-a cerut scuze în mod oficial față de Rock, ultima oară într-un video postat pe Instagram.


Acum, pare că Will vrea să revină la fanii lui din online și să înceapă să posteze video-uri funny, așa cum obișnuia în vremurile bune.

Primul clip postat este un filmuleț viral cu un pui de gorilă care încearcă să atragă atenția unei gorile adulte, până când aceasta se enervează. În dreptul video-ului, Smith a notat: „Eu încercând să revin în social media.”


Actorul are peste 63 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar mare parte din comentariile primite au fost pozitive. „Cu toții greșim, haide înapoi, frate”, „Lumea are nevoie de prezența ta, nu de perfecțiunea ta” sau „Te vom primi înapoi, omule! Ne-a fost dor de tine! Toți trecem prin perioade nasoale, ești om, ca noi restul, haide înapoi, Will” - sunt doar câteva dintre comentariile primite de la utilizatori. 


La câteva ore după primul video postat și încurajările primite de la fani, Smith a mai postat un clip, de data asta unul mult mai interesant, unde, alături de fiul lui Trey, prinde o tarantulă din propria casă. Ce-i drept, ne-am distrat și ne bucurăm că Will a prins curaj în online, acum doar mai așteptăm marea împăcare cu Chris. Crezi că se va întâmpla vreodată?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.