Cool Stuff

Will Smith și Jada Pinkett Smith au fost văzuți pentru prima oară împreună, de la incidentul de la premiile Oscar

Will Smith și Jada Pinkett Smith își continuă căsnicia.

Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună, de la faimosul incident în care actorul l-a lovit pe Chris Rock pe scena de la premiile Oscar, după ce comediantul a făcut o glumă despre look-ul Jadei.

Will și Jada au fost fotografiați de paparazzi după ce au luat masa în oraș, în Malibu. Ambii eram îmbrăcați casual și păreau să se simtă bine unul în compania celuilalt. 


După câteva luni de când a avut o ieșire toxică în cadrul galei de premiere, Will a postat un video în care răspunde la unele dintre întrebările fanilor, în timp ce-i cere scuze lui Chris, cât și mamei sale. Smith a mărturisit că lucrează constant la el și la problemele lui, astfel încât să fie un om mai bun.

„L-am contactat pe Chris, iar mesajul pe care l-am primit a fost că nu e pregătit să vorbească și că-mi va scrie el. Vreau să-ți mai spun încă o dată că-mi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici oricând îți vei dori să vorbim”, a spus Will în clip.

Jada a vorbit și ea despre incident, într-unul dintre episoadele emisiunii sale „Red Table Talk” - „mi-ar plăcea ca acești doi oameni inteligenți și capabili să aibă oportunitatea de a se vindeca, de a vorbi despre asta și de a se împăca. La modul în care este lumea în ziua de azi, avem nevoie de amândoi. Și, de fapt, avem nevoie unii de alții mai mult ca oricând. Până atunci, eu și Will vom face ceea ce facem de 28 de ani încoace, și anume să ne dăm seama de viața pe care o trăim împreună.”

Cât despre Rock, el a menționat incidentul doar pe scenă, în timpul show-urilor sale de stand-up, ba chiar l-a comparat pe Will cu fostul director al casei de producție Death Row Records, Suge Knight, acuzat de crimă. „Toți încearcă să fie o victimă. Dacă toți sunt victime, atunci nimeni nu va auzi victimele adevărate. Chiar și eu care au fost lovit de Suge Smith. M-am dus la muncă a doua zi, am copii. Toți cei care susțin că vorbele dor, nu au fost loviți în față.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.