Cool Stuff

Primul episod din „House of the Dragon”, cea mai de succes premieră pe HBO din toate timpurile

Aproape 10 milioane de oameni l-au văzut pe data premierei.

HBO a anunțat că serialul spin off după „Game of Thrones”, „House of the Dragon” a avut cea mai de succes premieră din istoria companiei.

La data la care a avut premiera primul episod (duminică, 21 august), 9,9 milioane de americani s-au conectat la platforma de streaming HBO Max sau au deschis televizoarele pentru a-l urmări.

Drept comparație, serialul „Game of Thrones” s-a încheiat cu un episod care a fost urmărit de 13,7 milioane de spectatori la momentul difuzării, în 2019. 

De asemenea, reprezentanți HBO au declarat că înainte de premiera serialului House of the Dragon a crescut interesul și pentru seria originală, care este disponibilă pentru streaming în 4K pe HBO Max. Asta a făcut ca în luna august serialul „Game of Thrones” să fie vizionat chiar și cu 90% mai mult decât în luna precedentă. 

Totuși, e de văzut care va fi interesul pentru „House of the Dragon” în perioada imediat următoare, având în vedere că serialul „Lord of the Rings” va avea premiera  pe 2 septembrie.

Episoade noi din „House of the Dragon” vor apărea în fiecare duminică seară până pe 23 octombrie, când va rula episodul final din primul sezon. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.