Cool Stuff

Prințul William și Kate vor părăsi centrul Londrei și se vor muta în Windsor

Familia regală are nevoie de mai multă liniște.

Prințul William și Kate au luat decizia de a părăsi centrul Londrei și de a se muta, alături de cei trei copii ai lor, într-un decor rural, în Windsor, la zece minute de mers pe jos de castelul cu același nume, locul unde locuiește și Regina Elisabeta a II-a.


Micuții vor merge la o școală privată din zonă, în timp ce noua lor adresă va fi Adelaide Cottage și nu Palatul Kensington.

Prin această mutare, ei vor fi mai aproape de Regină, cea care a locuit la Windsor încă de la începutul pandemiei. Reședința oficială a monarhului este la Buckingham Palace din Londra, dar media susține că Regina (96 de ani) nu va mai locui niciodată aici.

Prințul George (9 ani), Prințesa Charlotte (7 ani) și Prințul Louis (4 ani) vor începe studiile la școala Lambrook din septembrie, iar directorul instituției, Jonathan Perry, a declarat: „Suntem încântați că vor studia la noi și abia așteptăm să întâmpinăm întreaga familie, cât și pe toți elevii noștri.”


Adelaide Cottage, noua lor casă, a fost construită în 1831 pentru Regina Adelaide, soția regelui William al IV-lea, și are patru dormitoare. William și Kate își vor păstra apartamentul de la Kensington Palace și-l vor transforma în birou.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.