Kiss Music News

Smiley a lansat o piesă senzuală, care are toate șansele să devină hit - „Colecționara.” Cum ți se pare?

Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă.

Smiley este în vacanță, iar colegii săi de la HaHaHa Production au preluat legătura conturilor sale din online.


Echipa nu a stat mult pe gânduri și a lansat o piesă pe care artistul o tot amâna, dar despre care toți ziceau că este „hit-ul studioului.”

„Colecționara” este o piesă sexy (cu un video la fel de incitant) și senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club, în care rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor.

Tânăra dansatoare este o fostă gimnastă, cea care a luat unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent” din 2018.


„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, spun colegii lui Smiley într-un comunicat de presă.

Melodia sună bine, se potrivește cu ritmurile verii și are toate șansele să devină hit. Ție cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.