Cool Stuff

Motivul pentru care Shia LaBeouf a fost concediat din filmul „Don’t Worry Darling”

Trecutul te prinde din urmă.

Olivia Wilde, regizoarea filmului „Don’t Worry Darling” și-a dorit ca toată echipa de pe platourile de filmare să se simtă în singuranță la job. În plan inițial, actrița trebuia să fie personajul principal și să joace rolul unei soții care-și pune la îndoială soțul, într-un oraș din anii 1950, Victory, California.

În clipa în care a hotărât că-și dorește un cuplu tânăr în centrul producției, ea i-a ales pe Florence Pugh și Harry Styles. Din păcate, la acea vreme, artistul era în turneu, așa că Wilde l-a ales pe Shia LaBeouf în schimb.

Filmările au început în 2020, iar la scurt timp după, Olivia a înțeles că trebuie să renunțe la protagonist. „Spun asta din perspectiva unui om care-i admiră munca. Procesul lui nu se potrivea cu nivelul de implicare de care aveam nevoie pe platourile de filmare. El are un proces care, în unele moduri, are nevoie de o energie combativă, iar eu personal nu cred că ăsta este secretul pentru o prestație reușită.” 

La acea vreme, Wilde a impus o politică de „no assholes”, iar studioul a susținut că LaBeouf a renunțat la proiect din cauza programului încărcat. În decursul anului, actorul a fost dat în judecată de fosta lui parteneră, cântăreața FKA Twigs, din cauza comportamentului abuziv pe care l-a avut de-a lungul relației lor.


„Multe au ieșit la lumină după ce el n-a mai făcut parte din proiect, lucruri care m-au deranjat cu privire la comportamentul lui. Pentru filmul nostru, aveam nevoie de o energie foarte bună. În special cu un film ca ăsta, când știam că o voi ruga pe Florence să fie în poziții foarte vulnerabile, prioritatea mea a fost să-mi protejez echipa. Ăsta este jobul meu. Cred că oamenii reușesc să dea randament atunci când sunt într-un mediu sigur, în care pot avea încredere”, a mai spus Wilde.

Cât despre Shia (care va apărea în filmul lui Abel Ferrara „Pedro Pio”), Wilde a spus: „Îi doresc foarte mult sănătate și evoluție, deoarece cred foarte tare în reabilitare.”

Cât despre film, toate s-au legat ca la carte, pandemia a venit, turneul lui Styles a fost anulat, el a ajuns să joace în film, ba chiar s-a și cuplat cu Olivia.

Win-win pe toate părțile.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.