Kiss Music News

Taylor Swift a făcut istorie în cadrul MTV Video Music Awards și le-a oferit fanilor o surpriză de zile mari

Taylor Swift continuă să fie pe val.

În cadrul MTV Video Music Awards, artista a devenit primul artist din istoria event-ului care a câștigat la categoria „Video of the Year”, de trei ori. Mai mult, cântăreața le-a făcut și o mare surpriză fanilor, în timpul discursului ei de mulțumire.


Swift a câștigat „Video of the Year” în 2015 pentru „Bad Blood”, apoi în 2019, pentru „You Need to Calm Down”, iar în prezent a câștigat din nou la această categorie cu „All Too Well: The Short Film”, clip regizat de ea. Practic, a devenit și singura artistă care a câștigat la această categorie cu un video regizat în totalitate de ea.


„All Too Well”, melodie care durează 10 minute, a câștigat și „Best Longform Video” + „Best Direction.” Odată ajunsă pe scenă, Taylor a ținut să precizeze cât este de bucuroasă pentru faptul că, în toată istoria premiilor, pentru prima oară, patru dintre regizorii nominalizați în cadrul „Video of the Year” sunt femei.

La final de speech, artista a mai spus: „Dacă tot sunteți atât de generoși, m-am gândit că ar fi foarte distractiv să vă anunț că noul meu album va fi disponibil pe 21 octombrie. Vă voi spune mai multe la miezul nopții.”


Ea s-a ținut de promisiune, iar la 00.00 și-a anunțat fanii că la final de octombrie va lansa materialul muzical „Midnights” - „povestea a 13 nopți nedormite care și-au pus amprenta în viața ei.”

„Stăm treji din iubire și din frică, în agonie și lacrimi. Ne uităm la pereți și bem până ne răspund. Asta este o colecție de cântece pe care le-am scris în mijlocul nopții, o călătorie prin coșmaruri și vise frumoase. Este pentru toți cei care s-au hotărât să-și țină lanternele aprinse și să caute, în speranța că atunci când ceasul va bate miezul nopții, se vor găsi pe ei”, a notat Swift.

Taylor nu a mai lansat albume din 2020, atunci când le-a oferit fanilor „Folklore” și „Evermore”; singura piesă nouă a fost „Carolina”, de pe coloana sonoră a filmului „Where the Crawdads Sing.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.