Cool Stuff

Selena Gomez și-a serbat ziua de naștere alături de prietena ei cea mai bună, Taylor Swift

La mulți ani, Selena!

Selena Gomez a împlinit 30 de ani și le-a arătat fanilor cum și-a serbat ziua de naștere. Artista a postat o imagine pe contul ei de Instagram, unde apare alături de prietena ei cea mai bună, Taylor Swift. „30, tocilare și prețioase”, a notat Selena în dreptul celor două fotografii.


Pe story, Gomez a ținut să le mulțumească și utilizatorilor pentru urări: „Vă mulțumesc foarte tare pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o de ziua mea. Anul ăsta, cea mai mare dorință a mea este să văd donații către Rare Impact Fund, pentru a susține sănătatea mintală. Împreună putem reduce stigmatizarea celor care se confruntă cu astfel de probleme și putem să creștem accesul la resurse. Vă iubesc foarte tare”, a transmis cântăreața.

În ianuarie, în cadrul unui interviu acordat celor de la PEOPLE, ea a vorbit despre ziua ei: „Iubesc să cresc. Când eram mai tânără îmi era frică de asta și aveam sentimentul că viața mea va arăta foarte diferit, dar acum îmi zic - wow, nu mă așteptam la asta și sunt extrem de entuziasmată. Nu mai îmi pasă de ce cred oamenii și este minunat.”

Selena a vorbit mereu deschis despre propriile probleme de sănătate mintală, dar și despre cât de mult a ajutat-o să renunțe la social media. Ne bucurăm să vedem că artista este bine și fericită. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.