Kiss Time Out

A apărut primul trailer al filmului „Weird: The Al Yankovic Story”, unde Daniel Radcliffe are rolul principal

Îl recunoști pe Daniel Radcliffe?

„Weird: The Al Yankovic Story” spune povestea muzicianului câștigător de Grammy, „Weird Al” Yankovic, faimos pentru parodiile făcute melodiilor actuale, iar primul trailer este aici.

„Am obosit ca oamenii să mă considere o glumă. Întreaga mea viață, tot ceea ce mi-am dorit a fost să inventez cuvinte noi pentru o piesă care deja există”, a spus Yankovic, jucat de actorul de 32 de ani, în trailer.

În imagini putem să vedem cum el lansează „My Bologna”, parodia lui din 1983 pentru hit-ul din 1979, „My Sharona”, dar și cum Madonna (jucată de Evan Rachel Wood) îi face o vizită. „Mă întrebam dacă nu vrei să faci o parodie pentru cântecul meu - „Like a Virgin”?”

Filmul promite să te poarte într-o aventură „incredibilă prin viața și cariera lui Yankovic, de la momentul în care a atins faima, cu hit-uri precum „Eat It” sau „Like a Surgeon” la aventurile sale celebre și stilul de viață depravat. Filmul biografic nu face abatere de la nimic și explorează toate părțile vieții lui Yankovic, de la copilul genial la una dintre legendele acestor timpuri.”


Mai mult, în plan real, Weird Al i-a dat binecuvântarea lui Daniel de a-l juca pe marile ecrane și a spus că este „absolut încântat” că-l va portretiza. „Nu am niciun dubiu că generațiile viitoare își vor aduce aminte de el în acest rol.”

Regizat de Eric Appel, filmul va avea premiera în cadrul Festivalului de Film din Toronto, pe 8 septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.