Cool Stuff

Daniel Radcliffe a avut răspuns perfect la întreaga dramă cu Will Smith

Daniel Radcliffe își dorește să stea departe de coflictul provocat de Will Smith la premiile Oscar 2022.

Invitat în cadrul unui interviu la „Good Morning Britain”, actorul a refuzat să-și dea cu părerea despre momentul în care actorul l-a plesnit pe scenă pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre look-ul Jadei.

„Sunt dramatic de plictisit de părerile oamenilor despre ceea ce s-a întâmplat și nu vreau să adaug și eu o opinie la asta”, a spus Daniel, care-și promovează cel mai nou film, „The Lost City.”


Cu toate astea, el a povestit despre cum are experiență în a sta la evenimente, în timp ce prezentatorii fac mișto de el.

„Când ești copil și treci prin lucruri, nu știi niciodată dacă gluma este despre tine sau cu tine. Așa că treci pe modul - zâmbesc și râd cu speranța că se va încheia în curând.”

Noua producție în care Radcliffe joacă a avut premiera în cinema și spune povestea Lorettei Sage (jucată de Sandra Bullock), o scriitoare răpită de Abigail Fairfax (Radcliffe), un miliardar excentric care caută comoara descrisă în cărțile Lorettei. Modelul Alan Caprison (Channing Tatum) este martor când autoarea este răpită, așa că pornește și el într-o misiune de a o salva. De la sine înțeles că urmează o aventură distractivă de zile mari.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.