Cool Stuff

Jennifer Lopez a cântat la nunta ei o piesă nouă, dedicată lui Ben Affleck

O înregistrare de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck a devenit virală mai ales că în ea artista cântă o piesă nouă pe care i-o dedică soțului ei.

În filmuleț se poate vedea cum vedeta îi dansează și cântă lui Affleck, fiind îmbrăcată într-una din cele 3 rochii de mireasă pe care le-a purtat la eveniment.

Din ce se poate auzi din filmare, refrenul noii melodii ar fi „Can't get enough”, ceea ce ar putea reprezenta și titlul acesteia. 

Din păcate, JLO nu e deloc fericită că filmarea a fost făcută publică, spunând într-un comunicat de presă că toți invitații au semnat un contract de confidențialitate și că filmarea ar fi fost făcută publică în mod ilegal. 

„Acesta a fost înregistrată fără permisiune. Punct. Cine a făcut-o a profitat de momentul nostru privat. Nu știu de unde îl obțineți cu toții, deoarece am avut NDA și am cerut tuturor să nu împărtășească nimic din nunta noastră. Aceasta a fost alegerea noastră”,  a scris Jennifer Lopez pe Instagram după ce o invitată a distribuit videoclipul respectiv. 

Clipul respectiv încă este disponibil pe YouTube. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.