Kiss Time Out

„House of the Dragon” continuă să urce în inimile fanilor - al doilea episod din serie a avut și mai multe vizualizări ca premiera istorică

Noul „Game of Thrones” domină audiențele.

Prequel-ul GOT a făcut istorie atunci când a devenit cea mai vizualizată premieră din istoria HBO, dar uite că episodul doi din serie a adus și mai mulți oameni în poveste.

Numărul vizualizărilor a crescut cu 2% față de episodul trecut - mai exact, 10.2 milioane de oameni s-au uitat la show, conform primelor date adunate de serviciul de streaming. 

Odată cu noul serial, a crescut din nou interesul și pentru „Game of Thrones” și a fost al doilea titlu de pe HBO Max săptămâna trecută, după „House of the Dragon”, în topul privitorilor.

Noua poveste are acțiunea plasată cu peste 170 de ani înaintea evenimentelor din GOT și spune istoria Casei Targaryen, așa cum apare și în cartea „Fire & Blood”, scrisă de George R.R. Martin.

„A fost minunat să observăm cum milioane de fani GOT s-au întors în Westeros noaptea trecută. Noul serial are o echipă incredibil de talentată, iar fiecare actor și-a turnat sufletul și inima în această producție, motiv pentru care suntem extrem de entuziasmați de răspunsul pozitiv al audienței”, a spus Casey Bloys, HBO & HBO Max chief content officer.


Abia așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile în serie, dar cert este că un al doilea sezon a fost deja aprobat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.