Kiss Music News

Mama lui Britney Spears vorbește despre conflictul dintre ea și artistă: „Am încercat ceea ce am știut mai bine”

Mama artistei are ceva public de transmis.

Lynne, mama cântăreței Britney Spears, a rupt tăcerea și a vorbit public despre conflictul dintre ea și fiica ei.

Duminică, artista a făcut public un video audio pe YouTube (pe care între timp l-a șters), unde mărturisește că s-a simțit abandonată de mama ei, în cei 13 ani, cât timp a fost sub tutela tatălui ei, fără dreptutul de a-și lua singură alegerile.

„Britney, toată viața am încercat să-ți susțin visele și dorințele. Și, plus de asta, am încercat cum am știut mai bine să te ajut în perioadele dificile. Nu ți-am întors niciodată spatele și nu o voi face niciodată”, a spus femeia în vârstă de 67 de ani pe contul ei de Instagram, alături de o imagine alb-negru, cu ele două, din timpuri mai fericite.


În audio, Britney lasă de înțeles cum mama ei a părăsit-o când a avut nevoie de ea. Mai mult, Britney a spus că este mai nervoasă pe mama ei decât pe tatăl ei: „am auzit când reporterii o sunau la acea vreme și o întrebau ce se întâmplă cu mine, iar ea se ascundea în casă și nu spunea adevărul.”

Lynne nu este de acord cu aceste afirmații. „Respingerea ta în nenumăratele rânduri în care am zburat să te văd, sau atunci când te-am sunat, mă face să mă simt lipsită de speranță. Am încercat totul. Te iubesc atât de mult, dar discuția asta este doar pentru noi două, ochi în ochi, în privat”, a încheiat mama vedetei.

În plan profesional, Britney a lansat prima ei muzică în șase ani, o colaborare cu Elton John. Îți place cum sună sau nu?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.