Kiss Time Out

Ce e nou pe Netflix în luna septembrie - filmul despre Marilyn Monroe interzis minorilor, Cobra Kai 5, comedie neagră în stilul lui Hitchcock și altele

Iată la ce poți să faci binging pe Netflix în septembrie.

Septembrie vine cu foarte multe premiere, seriale și filme mult așteptate pe Netflix. 

Viața complicată din spatele celebrității, întâlniri clandestine care duc la răzbunare și realitatea plină de tensiuni și intrigi de la curtea regală. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii septembrie sunt: „Blonde”, o dramă regizată și scrisă de Andrew Dominik și cu Ana de Armas ca protagonistă, care explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată a lui Marilyn Monroe; „Do Revenge”, o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, despre o prietenie secretă și neașteptată care duce la răzbunare, cu Maya Hawke, Camila Mendes și Austin Abrams în rolurile principale; „The Empress”, povestea de dragoste dintre Prințesa Sisi și Împăratul Franz Joseph, care zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză.

Cele mai așteptate titluri: 

Do Revenge - 16 septembrie

Drea se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind eleva alfa a campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max, iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex care o înfățișează. Abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa, care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat.

Cu acțiunea plasată în al doilea an de liceu și regizat de Jennifer Kaytin Robinson, Do Revenge este o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, având cele mai înfricoșătoare protagoniste posibile: niște adolescente. Distribuția filmului este completată de Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, Alisha Boe și Sophie Turner, scenariul fiind semnat de Celeste Ballard și Jennifer Kaytin Robinson.


BLONDE - 28 septembrie

Bazat pe un bestseller semnat de Joyce Carol Oates, Blonde prezintă într-o manieră nouă și îndrăzneață viața lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai mari legende de la Hollywood. De la copilăria volatilă a micuței Norma Jeane, la drumul spre celebritate și complicata ei viață amoroasă, Blonde transformă granița dintre realitate și ficțiune într-o zonă difuză și explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată. Regia și scenariul îi aparțin lui Andrew Dominik. Ana de Armas se află în centrul distribuției care îi include pe Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel și Evan Williams.


The Empress - 29 septembrie

Când tânăra rebelă Elisabeta (SISI) îl întâlnește pe Franz, împăratul Austriei, povestea de dragoste intensă dintre cei doi zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză. După nuntă, tânăra împărăteasă trebuie să se impună nu doar în fața soacrei, suverana însetată de putere, Sophie, ci și în fața fratelui lui Franz, Maxi, care visează și el la tron (și la Sisi). Pe măsură ce trupele inamice se adună la granițele Imperiului Habsburgic, locuitorii Vienei se revoltă împotriva împăratului. Elisabeta trebuie să afle în cine poate avea încredere și cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a fi o împărăteasă în adevăratul sens al cuvântului și o rază de speranță pentru oameni.


LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 SEPTEMBRIE 

Love in the Villa, film

Călătoria de vis a lui Julie la Verona ia o întorsătură neașteptată când descoperă că vila pe care a închiriat-o e ocupată deja de un străin iritant de atrăgător.


Off the Hook, serial

Văzând că relația lor cu internetul este toxică, colegele de cameră Léa și Manon decid să facă imposibilul și să renunțe la dispozitive timp de 30 de zile.


2 SEPTEMBRIE

Buy My House, serial

Proprietari americani de case își prezintă proiectele unui număr de patru magnați imobiliari, în speranța că vor încheia instant o afacere care le va schimba viața.


Dated and Related, serial

Într-o vilă luxoasă care promite multe, concurenții celibatari și frații lor vor încerca să-și găsească perechea, dar și să câștige 100.000 de dolari.


Devil in Ohio, serial

Hotărâtă să protejeze o tânără care a scăpat dintr-un cult misterios, o psihiatră îi oferă adăpost fetei, punându-și viața și familia în pericol.


Fakes, serial

Adolescentele Zoe și Becca, bune prietene, creează un imperiu al buletinelor false, dar de îndată ce afacerea înflorește, viețile lor de infractoare devin copleșitoare.


You’re Nothing Special, serial

Viața în noul orășel al Amaiei devine mult mai palpitantă după ce la școală începe să circule zvonul că fata a moștenit talentele magice ale bunicii ei.


7 SEPTEMBRIE 

Chef's Table: Pizza, documentar

Delectează-te cu cele mai delicioase pizze din jurul lumii, preparate de chefi renumiți, care strecoară pasiune, creativitate și efort în fiecare felie savuroasă.


Indian Predator: The Diary of a Serial Killer, documentar

După ce se găsește un suspect în uciderea unui jurnalist, cazul este considerat închis, dar un jurnal secret semnalează încă 13 victime, ba chiar și acte de canibalism.


8 SEPTEMBRIE 

Entrapped, serial

În acest serial derivat din „Trapped”, Andri și Hinrika anchetează moartea membrului unui cult legată de disputa teritorială a unor motocicliști și dispariția unei femei.


9 SEPTEMBRIE 

Cobra Kai: Season 5, serial

Terry instaurează un nou regim la Cobra Kai, iar Daniel, Johnny și un vechi aliat își unesc forțele într-o luptă care depășește cu mult limitele sălii de antrenament.


End of the Road, film

Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante, în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal.


No Limit, film

O dramă romantică încântătoare cu o scufundătoare extrem de talentată, care găsește dragostea profundă și distructivă cu instructorul, un recordmen la ținut respirația.


Narco-Saints, serial

Un antreprenor de rând se alătură unor trupe secrete care au misiunea să captureze un baron al drogurilor sud-coreean activ în America de Sud. Bazat pe evenimente reale.


14 SEPTEMBRIE 

Broad Peak, film

După ce urcă pe muntele Broad Peak, Maciej Berbeka află că urcușul până în vârf a fost incomplet. După 25 de ani, el vrea să termine ce a început.


The Catholic School, film

În 1975, trei elevi de la un prestigios liceu catolic din Roma comit o crimă înfiorătoare, care le șochează colegii și comunitatea.


The Lørenskog Disappearance, serial

Când soția unui miliardar dispare, poliția norvegiană caută să afle adevărul și se confruntă cu presa dezlănțuită și cu informatori mincinoși. Bazat pe evenimente reale.


16 SEPTEMBRIE 

Drifting Home, film

Într-o vară fatidică, niște școlari plutesc în derivă cu un bloc de apartamente abandonat și trebuie să caute în ei resursele care să-i readucă acasă.


Fate: The Winx Saga: Season 2, serial

Elevii de la Alfea trebuie să apere Solaria de puternicii dușmani care ar putea deja să se afle în școală. Bloom încearcă să-și controleze puterile.


The Perfumier, film

Pentru a-și recăpăta mirosul și a-și recâștiga iubitul, o detectivă își unește forțele cu un parfumier care folosește metode letale pentru a crea parfumul perfect.


22 SEPTEMBRIE 

Thai Cave Rescue, serial 

O lume întreagă se mobilizează pentru a salva o echipă de fotbal thailandeză și pe antrenorul acesteia, rămași captivi în peștera Tham Luang. Bazat pe evenimente reale.


23 SEPTEMBRIE 

A Jazzman's Blues, film

Povestea despre iubiri interzise și drame de familie semnată de Tyler Perry dezvăluie 40 de ani de secrete și minciuni pe acorduri de juke joint blues din sud-estul SUA.


Lou, film

O pensionară morocănoasă care trăiește o viață liniștită alături de câinele ei înfruntă natura și propriul trecut când fetița unei vecine e răpită în timpul unei furtuni.


24 SEPTEMBRIE 

Dynasty: Season 5, serial

Jocurile de putere duse la un nou nivel, rivalitățile între frați și sabotajul permanent sunt un semn că familiile Colby și Carrington nu vor avea liniște sezonul acesta.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.