Cool Stuff

Leonardo DiCaprio este din nou singur - actorul s-a despărțit de „fiica vitregă” a lui Al Pacino

DiCaprio și-a băgat cea mai recentă iubită în „Clubul 25”.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după 4 ani de relație. 

De-a lungul întregii relații, cei doi au fost destul de rezervați și s-au ținut pe cât posibil departe atenția publică. 

DiCaprio are în momentul de față 47 de ani, iar Camila a împlinit în iunie vârsta de 25 de ani. Coincidență sau nu, DiCaprio nu a fost niciodată cuplat cu vreo femeie care să depășească această vârstă. De aceea, despre toate modelele pe care le-a părăsit se spune că ar face parte din Clubul 25.


Cei doi formau un cuplu din ianuarie 2018, dar s-au afișat pentru prima dată ca atare în 2020, la gala de decernare a Premiilor Oscar. 

Camila mai este numită și „fiica vitregă” a lui Al Pacino, pentru că mama ei, Lucila Solá, a avut o lungă relație cu celebrul actor. Tatăl Camilei este actorul Maximo Morrone, care este cu 4 ani mai în vârstă decât DiCaprio.

Deși DiCaprio nu apărea în nicio poză de pe contul de Instagram al actriței, într-un interviu Camila a declarat că multe dintre pozele de acolo erau făcute chiar de DiCaprio, mai ales atunci când pleacă în vacanțe împreună.

În ultimii ani, Camila s-a concentrat mult pe cariera sa cinematografică, apărând în mai multe producții: „Death Wish” (2018), „Never Going Back” (2018), „Mickey and the Bear” (2019), „Valley Girl” (2020). Pentru rolul din „Mickey and the Bear” a fost foarte lăudată și a fost numită „viitoarea Jennifer Lawrence”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.