Kiss Music News

Harry Styles și Kate Bush, pe primele locuri în topul Spotify al celor mai ascultate piese din vara lui 2022

De-a dreptul senzațional e că o piesă din 1985 a reușit performanța de a deveni una dintre cele mai ascultate piese din vara lui 2022.

Pentru a puncta sfârșitul verii, Spotify a publicat un playlist cu cele mai ascultate piese de pe platforma de streaming din vara lui 2022

Fostul membru One Direction, Harry Styles, a reușit performanța de a se clasa pe prima poziție în topul celor mai ascultate piese din vara lui 2022, cu hitul „As It Was”.

El a fost ascultat pe Spotify, din mai și până la sfârșitul lui august, de peste 610 milioane de ori.


Pe poziția a doua s-a clasat Kate Bush, cu o piesă din 1985. Este vorba, bineînțeles, de „Running Up That Hill (A Deal With God)”. Această piesă a fost ascultată pe Spotify, din mai până în august, de 90 de milioane de ori la nivel global. 

Acest lucru s-a întâmplat datorită apariției piesei în sezonul 4 al serialului fenomen „Stranger Things”, care a avut premiera pe Netflix la sfârșitul lunii mai. 

„Running Up That Hill” a devenit un fel de temă muzicală pentru întregul serial odată cu folosirea ei într-o scenă foarte importantă din episodul 4 a primei părți a sezonului 4. De atunci ea a tot reapărut în diferite contexte în serial, iar fanii au pus-o pe repeat în playlisturile de vară. 

Printre cele mai ascultate piese de pe Spotify din vara acestui an, se mai numără  „Me Porto Bonito” de la Bad Bunny, pe locul 3, dar și „Glimpse of Us” de la Joji, care se află pe locul 5.

Vezi întregul top Spotify Songs of Summer 2022 aici.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.