Cool Stuff

Funkiss 2 septembrie | Tirul cu porci și vaporul cu veveriță

Conform șefului meu, „Este vineri și cu asta am spus tot.” nu constituie un articol, împrejurare care m-a… impulsionat să scriu articolul de mai jos.

 ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Gemenii vor avea un weekend incredibil. Incredibil de plin de energie și aventuri, sau incredibil de sedentar și plin de alimente nesănătoase. Important e să fii fericit.

ROZ - O zi plină de muncă pentru Raci. Partea bună la o zi în care nu apuci să te plictisești este că la sfârșitul ei ai impresia că a trecut foarte repede.

ALBASTRU - În acest weekend, Capricornii se văd forțați să facă ceva ce nu-și doresc, sau să petreacă timp cu cineva pe care nu-l suferă. Dacă poți, treci de azi peste hopul ăla, ca să ai măcar două zile numai pentru tine.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„O policlinică proaspăt renovată din Arad a luat foc, după ce a fost lovit de fulger.” Știi, când dezasamblezi ceva ca să-l repari și, când îl reasamblezi, îți rămâne un pumn de piese? Cam așa cred că au pățit, doar că bara aia despre care nu știau unde vine era paratrăsnetul. 

„Bancnota oficială de zero euro, acreditată de Banca Centrală Europeană, se vinde în România cu 18 lei.” E întrebare interesantă de dat la BAC. Dacă un euro costă 4,85 lei și zero euro costă 18 lei, cât costă 10 euro?

„Cel mai vechi dinozaur din Africa a fost găsit în Zimbabwe.” Oamenii de știință spun că este posibil să fie exact dinozaurul folosit pe post de macara de către Fred Flintstone.

„O veveriţă a călătorit clandestin mii de kilometri pe ocean din India până în Anglia.” Se pare că Brexit nu a blocat chiar toți imigranții.

„Reacția Kremlinului, după ce UE a suspendat acordul de vize: «Este ceva rău pentru ruși».” Ai crede că rușii s-ar fi prins că e ceva rău și fără să li se spună explicit asta, dar te-ai înșela.

„Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul.” La doar 120 de ani de la primul zbor și 64 de ani de la inventarea cardului bancar! Felicitări, OTP!

„Ministrul japonez al tehnologiei digitale declară război dischetelor şi CD-urilor.” Să-mi fie iertată ignoranța, dar credeam că am câștigat războiul ăsta acum mai bine de zece ani.

O alertă de evacuare pentru întreg orașul Los Angeles a fost trimisă din greșeală.” La cât de disperat e Hollywood după idei, probabil că se vor baza pe această greșeală trei filme și o mini-serie Netflix.

„TIR cu peste 600 de porci răsturnat pe DN 6, în județul Giurgiu. Animalele nu sunt decedate.” Până și porcii știu să poarte centura de siguranță.

„Premierul Nicolae Ciucă dă asigurări: 98% dintre gospodării vor fi ferite de creşterea preţurilor la energie şi gaze.” O să fie interesant cum ne vom simțim toți în alea două procente.

„Inedit: un bulevard din Buzău va avea sistem de colectare a apei de ploaie pentru folosirea ei la irigarea grădinilor.” Sistemul ingenios a fost inventat special pentru Buzău de către imperiul Roman din antichitate.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ


1752 - Marea Britanie și teritoriile sale adoptă calendarul gregorian, probabil luat din greșeală dintr-o altă țară, odată cu un transport masiv de artefacte.

1964 - S-au născut Ted, Neo și John Wick. Pentru că cine ar fi putut să joace aceste personaje dacă nu Keanu Reeves? La mulți ani, Keanu, chiar dacă nu știm sigur câți au fost până acum. 


2008 - Google lansează browser-ul Google Chrome, motivul pentru care îți trebuie 16GB RAM doar să stai pe Facebook.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Psihologii spun că oamenii care mint cel mai des și cel mai bine au crescut în familii foarte stricte. Copiii cu părinți stricți învață mai repede și mai bine să mintă, să se prefacă și să ascundă adevărul, pentru a scăpa de pedepse. Data viitoare când vrei să îți ierți copilul pentru o greșeală, gândește-te că poate îi furi șansa să ajungă un om politic de succes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.